Nominasjonskomiteen i Ullensaker Arbeiderparti har foreslått Eyvind Jørgensen Schumacher som ny ordførerkandidat for Ullensaker Arbeiderparti. Schumacher er 35 år gammel og kommer fra Jessheim, og har siden 2017 vært gruppeleder for Ullensaker Arbeiderparti.

Han bor på Jessheim med kone og to små barn.

BARN OG UNGE

– Jeg er svært glad for at nominasjonskomiteen har vist meg tillit, og ser fram til nominasjonsmøtet. Blir jeg valgt som ordførerkandidat vil jeg løfte barn og unges oppvekstvilkår i Ullensaker, og vil jobbe for mer politisk styring over utbyggingen i kommunen vår til innbyggernes beste. Jeg brenner også for en bærekraftig utvikling av kommunen vår, der innbyggernes velferd alltid settes først, sier han i en pressemelding.

Komiteen foreslår at Irene Furulund (57) skal være partiets varaordførerkandidat. Hun kommer fra Mogreina og har lang fartstid i Arbeiderpartiet og andre frivillige organisasjoner. Hun har vært en sterk stemme i kampen mot tredje rullebane på Gardermoen. Furulund har jobbet i helsevesenet i mer enn 30 år.

– Jeg ønsker at Ullensaker skal være en trivselskommune, der alle innbyggere opplever seg sett og inkludert, og kan leve trygge og gode liv, sier Furulund.

AVGJØRES I NOVEMBER

Det endelige vedtaket gjøres av medlemmene i Ullensaker Arbeiderparti på nominasjonsmøtet 27. september. Resten av kandidatene på lista vedtas 28. november.

Nominasjonskomiteen består av Tonje Brenna (leder), Arne Arnesen, Ingrid Mundal, Ola Flem og AUFs representant.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.