Rådmannen vil at Ullensaker kommune etablerer et selskap for å få på plass et kontorfellesskap for oppstartsbedrifter, innen 2019.

– Kommunen er positiv til etablering av et kontorfellesskap for gründere. Tilbudene skal hete Business Jessheim og være i sentrum. Oppstart forutsetter at Akershus fylkeskommune prioriterer midler i budsjettet for 2019, skrev han i sin innstilling til formannskapet 19. juni.

– Tilbudet vil legge et bredere grunnlag for utvikling av nytt næringsliv. Det vil også kunne være et viktig bidrag til utvikling av Jessheim som et urbant regionssenter. Et godt tilbud på Jessheim, vil kunne medføre at færre gründere fra kommunen vil etablere sin virksomhet andre steder. Videre kan det bidra til at vi tiltrekker oss flere spennende bedrifter. På sikt kan dette også bygge opp under kommunens næringsvennlige identitet, skriver rådmannen.

ENSTEMMIG

Da innstillingen ble votert over i formannskapet, endte det med et enstemmig vedtak for. Der står det at:

Kommunen er positiv til etablering av et kontorfellesskap for oppstartsbedrifter/gründere.

Tilbudene skal hete Business Jessheim og være lokalisert i Jessheim sentrum.

En mer detaljert sak legges fram for formannskapet i september.

Oppstart forutsetter at Akershus fylkeskommune gjennom Regionalt innovasjonsprogram bidrar med finansiering og at kommunen selv prioriterer midler i budsjettet for 2019.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.