Nå ligger eiendommen i Huldertjernvegen 16 på Råholt ute for salg. Prisantydningen er satt til 12,5 millioner kroner. Jessheim Bil AS, som eies og drives av Thomas Alexander Møksvold Rodvang, er selger.

Kombinasjonseiendommen er på over 5,5 mål, ligger i et etablert boligområde, har nærhet til skole og barnehage og potensial for boligutvikling. Det er allerede en tomannsbolig og altså et næringsbygg på 500 kvadratmeter der. I Finn-annonsen står det at ”selger legger inn en klausul om forbud mot å drive bilverksted”.

Bygde seg opp på Jessheim

– Jeg ønsker ikke å legge til rette for at konkurrenter skal komme til dekket bord. Kundene kan allerede veien hit, og det er flere som bare kommer kjørende innom, sier han.

Han bygde først opp Jessheim Bil AS i bilbyen på Jessheim. Etter fem år flyttet han virksomheten til Råholt. Den gangen flyttet et annet verksted rett inn i hans gamle lokaler. Det ønsker han naturlig nok ingen reprise på nå.

Flere står på listen

– Det er også årsaken til at jeg har beholdt navnet på firmaet. Vi har bygd opp en merkevare, og ønsker ikke å slippe det videre til noen andre selv om vi ikke lenger holder til på Jessheim. I løpet av 2018 håper han å åpne det nye verkstedet. Det blir på en eiendom han eier i Vognvegen på Ørn-feltet på Dal – et par kilometer unna.

– Planen er å øke virksomheten noe, men samtidig ha god kontroll og fortsatt solid drift, sier Møksvold Rodvang, som er daglig leder i selskapet med tre ansatte.

– Jeg tror en eiendomsutvikler kommer til å bite på, og det er også de som står på blokka over potensielle kjøpere. Flere sitter med kalkulatoren og regner over nå. Derfor er det også naturlig at det tar noe tid før et eventuelt salg er gjennomført, sier Erik Kvam, megler og partner i TP Eiendomsmegling.

– Hva vil du om eiendommen?

– Den er attraktiv, sentral og det er nærhet til skoler og barnehager. Det er også kort avstand inn til sentrum. Forhåpentligvis er en handel i havn denne eller neste måned.

– Hvor vanlig er det å stille klausuler i forbindelse med salg?

– Det hender fra tid til annen, men er ikke hver dag.

LES OGSÅ: Til NM for ungdomsbedrifter med arbeidsbenk for bilmekanikere

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.