• SIKRING: Eidsvoll kommunen har søkt om 320.000 kroner fra Aksjon skoleveg til bedre belysning og skilting ved Vilberg skole . Arkivfoto: Marit Lunddal Løken.

EUB har flere ganger påpekt de farlige forholdene utenfor Vilberg skole der det må stå trafikkvakter før skolestart om morgenen. Nå planlegger kommunen å sette opp fire nye lyspunkter og bedre skiltingen i området. Kommunen søker om 320.000 kroner fra Aksjon skoleveg til dette tiltaket.

– ROTETE OG UOVERSIKTLIG

Den trafikale situasjonen rundt Vilberg barneskole oppleves som rotete og uoversiktlig for myke trafikanter og bilister. Det er stor trafikk i tiden rundt skolestart, med stor konsentrasjon av busser. Dette skyldes at det i nærområdet er både barnehage, barneskole, ungdomsskole og videregående skole, påpeker kommunen.

350 METER NY GANGVEG PÅ DAL

Kommunen søker samtidig om én million kroner til 350 meter ny gangveg med belysning langs Mosvingen og Tunlandsvegen på Dal.

Anlegget er beregnet å koste 3,5 millioner kroner, og hensikten er å bedre forbindelsen mellom bebyggelsen i Bjørnsrud skog og Dal skole.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.