Styrelederen i Akershus Omsorgssenter AS, Amar Preet Singh, har søkt Eidsvoll kommune om å få gjøre om deler av tidligere Stensby sykehus til hotell.

- Hensikten er å få etablert virksomhet i en mindre del av eiendommen mens vi planlegger langsiktig utnyttelse av hele eiendommen, noe som vil være en tidkrevende prosess, skriver Singh i sin søknad til kommunen.

- Hotellvirksomheten vil gi finansieringsgrunnlag for vedlikehold og løpende eierkostnader, skriver han.

Planen er å gjøre om cirka 80 sykehusrom til hotell. Derfor er det søkt om dispensasjon for om lag 1.700 kvadratmeter av totalarealet på ca. 10.000 kvadratmeter.

- Den resterende eiendommen planlegges brukt innenfor samme formål som tidligere, det vil si omsorg og rehabilitering, opplyser Singh.

- Hvis det ikke skulle finnes behov for slik virksomhet, og den omsøkte hotellvirksomheten tilsier at det er et marked for hotell på hele eiendommen, vil dette bli utredet som et alternativ, opplyser han.

Selskapet har tidligere søkt om godkjenning som asylmottak med flere hundre plasser, men kommunen har satt grensa ved 200 asylplasser.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.