- Det skal være trivelig å bevege seg rundt i Jessheim sentrum. Hva mener du bør gjøres nå for å unngå problemer i fremtiden, spør nå enheten for plan og næring, og inviterer til åpent seminar for å unngå kaos og trafikkork i Jessheim sentrum

Kommunen har startet arbeidet med mobilitets- og byutviklingsstrategi for Jessheim. Formålet er å legge til rette for en funksjonell, attraktiv og bærekraftig utvikling i og rundt byen. 

GAMMELT NYTT: Trafikkaos på Jessheim

- Målet er å løse mobilitetsutfordringer, få flere til å gå, sykle og reise kollektivt, og gi overordnede føringer om byrom- og grønnstruktur, heter det.

Seminaret holdes 15. november i Lykkebo, og innleder utredningsfasen i planarbeidet som forventes fullført våren 2018. Planarbeidet gjennomføres sammen med Statens vegvesen, Akershus fylkeskommune, Bane Nor, Ruter, og Akershus Kollektivterminaler.

ULLENSAKER KOMMUNE: Vil ha parkeringsmakt

Arbeidet gjennomføres i forkant av rullering av kommuneplanen for Ullensaker kommune og Byplan for Jessheim, slik at løsninger og strategier kan innarbeides i disse.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.