– Kjempebra! Arrangementet gikk uten trøbbel av noe slag. Og skulle det være noe å sette fingeren på, så syntes det i alle fall ikke utad, sier Strand, som nok en gang må konstatere at vinneren er finsk.

800 DELTAKERE

Rundt 800 suste i vill fart ned Minneåsvegen til Hurdal torg. Den verste kroppslige skamferingen som er rapportert, er en liten skade i et håndledd.

– Det eneste som vi kan bemerke av negativ art, var at det gikk litt trått fordi det kom en del snø. Men det kan vi ikke love at skal bli annerledes til neste år. Været er det ingenting å få gjort noe med, samme hvor hardt vi prøver, sier Strand.

I år ble det anlagt en gangveg fra målområdet og opp til trafosvingen.

– Det fungerte veldig bra. Vi hadde også i år leid inn to politiansatte for å holde orden i publikumsrekkene. Heller ikke de hadde noe å utsette på folks oppførsel. Det var ikke noe fyll og fanteri å snakke om i år, og selv om folk koste seg, foregikk det i kontrollerte former. Også på afterspark gikk det godt. Ikke bråk av noe slag er rapportert.

9. FEBRUAR 2019

Nå er tiden kommet for evaluering, men datoen for neste Spark-VM er allerede spikret.

– Det blir 9. februar 2019 – og da for niende gang, sier Strand.

Nå skal alle deler av arrangementet granskes, og så skal Hurdal IL ta en VM-pause fram til våren. Da starter detaljplanleggingen av 2019-arrangementet.

– Økonomien? Bar det seg også i år?

– Ja, også økonomisk sett tror jeg bestem det gikk godt. Dette er en av de viktigste inntektskildene til Hurdal IL, svarer Strand.

LES OGSÅ: Hurdal IL blir proffere

Fakta

VM Spark Utfor ble arrangert for åttende gang i Hurdal lørdag 10. februar.

Løypa går fra Minneåsen og ned til Hurdal torg.

I år sto det rundt 800 deltakere på startstreken.

Arrangør er Hurdal IL, som kan notere nok en suksess.

Dette er et av idrettslagets viktigste inntektskilder.

Neste års arrangement er fastsatt til 9. februar.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.