• SAL: – Spisesalen kan også brukes av leietakerne når de har tilstelninger, forteller Helge Cato Skeie.
  • SAL: – Spisesalen kan også brukes av leietakerne når de har tilstelninger, forteller Helge Cato Skeie.

For tre år siden sto det 1.400 kvadratmeter store kontorbygget så godt som tomt. Nå har 13 bedrifter med fra én til fire ansatte etablert seg i Bøhnsdalen kontorbygg. Flere er på veg inn.

– Vi trives veldig bra. Her har vi kontor og lager og kan ikke ønske oss et annet sted, sier salgsansvarlig og medeier i TGS service partner, Ivar Tonhaugen.

AVSIDES, MEN SENTRALT

Kontorbygget ligger utenfor allfarveg, i en bratt bakke mellom Nygård og Bønsdalen.

– Det betyr ingen ting, påpeker leietakerne.

– Beliggenheten er sentral både i forhold til Råholt og Eidsvoll, sier advokat Ole-Sverre Midling-Hansen som startet egen virksomhet og flyttet inn denne måneden etter tidligere å ha jobbet på Jessheim.

BEVARE

Helge Cato Skeie kjøpte det 1.400 kvadratmeter store kontorbygget allerede i 2004 og har pusset det opp og modernisert med blant annet nytt el-anlegg, varmepumper og nytt sanitæranlegg.

– Bygget er likevel nesten uten endringer. Jeg er interessert i gamle bygg. Det er viktig å beholde det opprinnelig, sier Skeie.

NOSTALGI

Eieren var for mange år siden ansatte hos Mathiesen og hadde sin arbeidsplass i kontorbygget. Nå er han pensjonist.

– Jeg kjøpte eiendommen fordi jeg ønsker å bidra til at bygningen blir bevart for framtiden, forteller han.

– Jeg har ikke flere næringsbygg, og leieinntektene blir ført tilbake til bygningen.

– Bygningen har sjel. Dette er noe helt annet ett et moderne kontorbygg, påpeker Bente Holter i Tenold Regnskap AS.

MANGE BRANSJER

Leietakerne driver i mange forskjellige bransjer. To advokater holder til i bygget. Det samme gjør for eksempel et selskap som driver med renhold og utleie av arbeidskraft til byggebransjen, flere tømrerfirmaer, en lærarbeider, flere regnskapsfirmaer og en frisør- og skjønnhetssalong. Fortsatt er det noen ledige lokaler.

HJELPER HVERANDRE

– Det er et flott miljø blant oss som jobber her, kommenterer Anne- Gunn Steinsland som er daglig leder både for et regnskapsfirma og et økonomisk rådgivingsfirma.

– Vi trives veldig god. Det er god samhørighet, vi har sosiale sammenkomster og drar veksler på hverandres kompetanse. Her er det mange krysskoblinger, sier hun.

Dette bedriftene er etablert i bygget:

Advokat Robert Voldhuset

Advokat Midling-Hansen

Arca Nova Entreprenør AS

Frisørsalong «Alt for deg»

Frogner Byggservice AS

Jensen Eiendom Service AS

Martynas Leather Studio

Neksus Global AS

Respons Consult AS

Tenold Regnskap AS

TGS Service Partner AS

Astir økonomitjenester AS

Pen Guru Regnskap AS

I tillegg leier to firmaer lagerplass.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.