– Stormen klarte å velte gapahuken ved Løntjernbråten, forteller Lars Saxhaug i Eidsvoll Lions Club.

PRESIDENT MED TRAKTOR

Lionspresident Terje Teslo måtte til med traktor for å vippe gapahuken på rett plass igjen.

Gapahuken står rett nedenfor Farmen Løntjernbråten ved Øvre Hoelsjø i Gullverket i Eidsvoll.

EIES AV ALMENNINGA

Bygget eies av Eidsvoll Almenning og driftes og leies ut av den lokale Lions-klubben.

Farmen Løntjernbråten ble brukt til innspilling av realityserien Farmen i 2015, en sesong som ble vunnet av Eilev Bjerkerud. Charlotte Hvale Jacobsen fra Råholt deltok, og tok seg helt til finaleuka i 2015-utgaven av det populære TV-showet. 

FRILUFTSTEATER

Teaterforestillingen «Gull og Gråstein» spilles hvert år ved Løntjernbråten, som de siste årene er brukt til utleie og Lions’ skikafeer i vinterhalvåret.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.