Det er over én uke siden elevene skulle flyttet ut av den gamle skolen og over i brakkene. Men de har så mange feil og mangler at kommunen ikke har godkjent dem.

LES OGSÅ: Må dokumentere sikker fundamentering

Eidsvoll kommune varslet Backe Romerike om manglene for en uke siden, men fortsatt har kommunen ikke fått svar fra entreprenøren. Under en befaring 24. oktober kom det blant annet fram at brannalarmanlegget ikke var ferdig montert eller testet, oppføring av enkelte rekkverk og ramper gjensto, en dør var verken stengt eller sikret med utetrapp, rekkverk hadde for står åpninger, hulrom mellom etasjene var ikke sikret og rømningsvindu var sperret for åpning av et anleggsgjerde.

Kommunen påpekte også at endelig avklaring/dokumentasjon på høy fundamentering ikke foreligger og at det i tillegg gjensto videre arbeider som montering av takrenner og tetting mellom brakkene.

Det har ikke lyktes EUB å få kontakt med Backe Romerike for en kommentar til saken.

LES OGSÅ: Krever brakker

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.