Tirsdag for fire uker siden skulle Wenke Moe på bassengtrening på Råholt Bad. Hun syklet over parkeringsplassen på Amfi Eidsvoll, da tohjulingen forsvant under henne. Hun brakk ankelen på to steder, og fikk et brudd i leggen. Et leddbånd ble også ødelagt.

En kvinne kom til unnsetning, men Moe vet ikke hvem det er.

– Hun var blond, hadde litt langt hår, og kjørte en sånn Bjørn Dæhlie-bil, forklarer Moe.

Kvinnen stoppet for å hjelpe, løp for å hente lege – og når det tok for lang tid, ringte hun 113. Moe fikk ullteppe og støtte i ryggen fram til det kom en ambulanse for å hente henne.

– Først da jeg ble lagt på båren kom smertene, sier Moe.

Dermed glemte Moe å spørre om navnet på den gode samaritaner, og kvinnen forsvant i sin bil.

Moe har forsøkt å komme i kontakt med Dæhlie for å finne sjåføren av bilen, men har ikke lykkes. Derfor håper hun nå at noen lesere vet hvem kvinnen er og kan sette henne i kontakt med henne gjennom EUB.

– Jeg vil så veldig gjerne få takket henne, sier Moe.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.