Youngren er en verdensevangelist, pastor og forfatter av en rekke bøker.

– Han er mest kjent for alle sine vennskapsfestivaler blant buddhister, muslimer og hinduer i 60 forskjellige land de siste 35 årene, sier Lars Kraggerud, pastor ved Evangeliehuset Åsgreina.

Han forteller at Youngren er en evangelist som forkynner en Gud som er bare god.

– En Gud som elsker alle mennesker, som også ønsker å gjøre folk friske. Og disse gode nyhetene vil også bli en del av gudstjenesten på søndag, sier Kraggerud.

Han viser til at Youngren har sett tusenvis av helbredelser og sterke mirakler igjennom alle disse årene. – Denne gudstjenesten er en flott anledning til å delta på dersom du er syk og ønsker helbredelse, sier Kraggerud.

LES OGSÅ: 15-20 mann brukte ett år på å bygge denne for hånd. Det finnes bare én i verden

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.