Mandag kveld står jubelen i taket i Holter IF. Nannestad kommune sier nemlig ja til å gi 2,2 millioner kroner i tilskudd til ny kunstgressbane. Dette baner vei for realiseringen av idrettsforeningens store kunstgressdrøm.

– Dette er uten tvil en gledens dag. Helt fantastisk, sier Andreas Sundnes, leder av styringsgruppa som har jobbet for å realisere kunstgressdrømmen i Holter IF.

Holter IF har søkt om kommunalt tilskudd og lånegaranti for bygging av kunstgressbane med lysanlegg. Rådmann Paul Glomsaker har innstilt på at den lokale idrettsforeningen skal få 2,2 millioner kroner i tilskudd til den nye kunstgressbanen. Pengene skal tas fra disposisjonsfond.

Mandag kveld var saken oppe til politisk behandling i oppvekst- og kulturutvalget. Der ble rådmannens innstilling enstemmig vedtatt. Dermed tyder alt på at det blir gitt grønt lys til bygging av kunstgressbane for Holter IF i jubileumsåret. Målet er at kunstgressbanen skal stå ferdig i september i 2018.

– Vi opplever at samarbeidet med administrasjonen, ordfører og øvrige politikere er fantastisk bra. Kommunen satser på barne- og ungdomsidrett, og dette vedtaket viser dette til fulle. Vi er stolte av å bo i Nannestad, være en del av idrettsmiljøet og ha barn som vokser opp i en slik kommune. Dette er én av de største dagene i idrettsforeningens historie, sier Sundnes.

29. november behandles saken i formannskapet, før det blir endelig vedtak i kommunestyret 7. desember. Går det som alt nå ligger til rette for vil Holter IF få kunstgressbane i jubileumsåret – akkurat slik de har drømt om.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.