• PERLE. Turns 3-0-scoring var en perle. Charlotte Elfstedt dundret ballen i krysset fra 16 meter.

Det ble aldri spennende i lokaloppgjøret mellom Eidsvold Turn og Ull/Kisa i 3. divisjon torsdag kveld. Det er kaptein Jorunn Waaler særdeles fornøyd med, selv om nervene absolutt var til stede inn mot lokaloppgjøret.

– Det var veldig deilig å få drept kampen tidlig, sier kapteinen til EUB etter seieren.

LES OGSÅ: Borgen hevet seg etter pause og slo Ull/Kisa

Tvilling-trøbbel

I 1. omgang hadde nemlig Turn stålkontroll fra startblokkene av. Tvillingene Frøydis og Jorunn Waaler sørget kjapt for å drepe kampen. Først lempet Frøydis ballen lekkert i mål fra rundt elleve meter før søster Jorunn kontrollerte ballen forbi Kisas Charlotte Reinertsen etter en glimrende tilrettelegging fra Stine Strand Svendsen. Selv sier kaptein Waaler at laget var engstelig for tabellnaboen i bunnen av avdelingen før kamp.

– Jeg tror vi alle var nervøse før kampen fordi Kisa hadde kommet mye nærmere oss på tabellen om vi ikke fikk tre poeng i dag. Vi måtte holde de bak oss, sier Waaler til EUB.

REKORDJEVN TABELL

Tabellsituasjonen etter sju serierunder er nemlig helt spesielt jevn. Før kampen lå Eidsvold Turn nest sist med sine åtte poeng. Etter tre poeng torsdag kveld skvatt laget opp på 3. plass.

– Det er veldig jevnt. Alle bytter på å være på toppen. Jeg synes kampen mot Ull/Kisa er veldig bra gjennomført. Vi viste i dag at vi hadde en meget god bredde i stallen. Vi har lyst til å være i toppen og i dag hadde vi lyst til å gå ut med hundre prosent. Det klarte vi, avslutter Waaler.

– TUNGT

– Det var veldig tungt i dag, spesielt på midtbanen hvor vi tømmes helt, innrømmer Kisa-kaptein Emma Nesdal Slinning. Hun tror laget gikk i kjelleren etter to kjappe Turn-mål. Etter noen tap på rad, spredde pessimismen seg fort innad i laget.

– Det er klart man blir tatt litt på senga, men vi prøvde å holde hodet kaldt. Vi har hatt et par kjipe kamper nå hvor vi har havnet litt på feil side hver gang, så det blir tungt når det går som det går. Vi må ta oss sammen og skjønne alvoret, avslutter Slinning. Kisa står med to poeng på lagets sju kamper.

Kampfakta

 • 3. divisjon
 • Eidsvold Turn – Ull/Kisa 4–0 (2–0)
 • Eidsvollhallen, 69 tilskuere
 • Dommer: Øivind Ottar Hansen, Skedsmo
 • Mål: 1-0 5. min.: Frøydis Waaler
 • 2–0 10. min.: Jorunn Waaler
 • 3–0 50. min.: Charlotte Elfstedt
 • 4–0 60. min.: Silje Otten
 • Lag Turn: Stine K. Krosnæs – Frida Kristengård, Thea B. Wolden, Hedda Granli, Susann Aa. Lien – Frøydis Waaler, Jorunn Waaler, Madelén Stenberg, Charlotte Elfstedt – Stine Svendsen, Silje Otten. Benyttede reserver: Tina Johansen, Veronika Sletta, June G. Bothner, Armenta Hyka, Anniken L. Smedsrud
 • Lag Ull/Kisa: Charlotte Reinertsen – Martine Gresaker, Eline Øverli, Thale Listerud, Camilla K. Kleven – Lotte P. Årseth, Emma N. Slinning, Guro Kristoffersen, Karete Kristiansen, Sofie Karlsen – Irina Øhrbom. Benyttede reserver: Stine Nordsveen, Julia Benedicte R. Mogerhagen, Anna H. Isaksen, Malin Magnussen
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.