Da skal det altså bli andre boller. Det er hovedtrener Michael O' Sullivan som snakker og trioen han omtaler er alle fra Øvre Romerike. Det er 18-åringene Stina Seline Strengenes, Frida Haug Hoel og Albertine Schaug Ellevold. To av dem er bosatt i Eidsvoll og den tredje er nannestadsokning. Men alle tre er meget dyktige og spennende håndballtalenter. To av dem er for øvrig denne uka på landslagssamling med juniorlandslaget i håndball. Og alle tre går på Wang toppidrett.

Det er mange fellestrekk mellom trioen. To av dem er flasket opp i Eidsvold Turns håndballgruppe og spilte på samme lag. Alle har også vært innom Nit/Hak på vegen oppover i divisjonssystemet. Nå spiller alle tre for Rælingen som har tilhold i den øverste nasjonale serien.

- Slik situasjonen er nå vil ikke vi i Rælingen markere oss spesielt i eliteserien. Om tre-fire når de unge jentene har fått spilletid og rutine på dette nivået, mener jeg bestemt at vi i Rælingen kan være med på å sette preg på eliteserien på en langt sterkere måte, sier hovedtrener O'Sullivan.

OM STINA

- Stina er en veldig bra linje -og forsvarsspiller. Hun har vært ute med skade i halvannet år, men selv om hun startet så seint som i august, og dermed har lite matchtrening, har hun allerede tatt lange steg kvalitetsmessig. Hun er sterk og dedikert og har åpenbart trent veldig mye og riktig i skadeperioden, sier treneren.

OM FRIDA

- Frida er en venstrehendt bakspiller. Hun er en elegant håndballspiller med et veldig bra temposkifte. Hun er fintesterk til begge sider og gjennombruddshissig og kan skyte både fra bakke og luft, sier hovedtreneren.

Mot Tertnes var hun kanskje vår aller beste spiller, legger han til.

OM ALBERTINE

- Albertine er en modig spiller på venstre kant. Hun er hurtig og har en veldig god spenst, noe som åpenbart er en kjempefordel, eller en forutsetning, for å spille i den posisjonen. Hun er en moderne kantspiller som i forsvar jakter på å snappe pasninger, som gir kontringer. Albertine er dyktig til å lese spillet og er dessuten robust, fysisk sett.

- Denne trioen kommer Rælingen til å ha glede av lenge hvis vi greier å matche dem riktig og unngå skader, sier Rælingens hovedtrener Michael O-Sullivan.

SPENNENDE

- Jeg er glad og litt overrasket at jeg allerede nå fikk plass på juniorlandslagssamlingen. Jeg har vært ute i 17 måneder på grunn av en korsbåndsskade, og det ville jo ikke vært snodig om jeg måtte bruke litt tid for å komme tilbake, sier Stina.

- Jeg liker meg godt i Rælingen og har lyst til å se hvor god jeg kan bli, sier hun som ikke overraskende har Heidi Løke som favorittspiller.

LES OGSÅ: Turn/Hurdal best i tett lokaloppgjør mot Bøn

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.