Norge og Sveits sine G17-landslag har denne uken møttes to ganger til fotballkamper på Nordkisa stadion. Sveits vant henholdsvis 2-0 og 5-2, i kampene hvor eidsvollingen Henrik Loholt Kristian bidro i begge to. Hauerseter har hatt regien på sin hjemmebane. Dette er første gang det har blitt arrangert landskamp i denne bygda.

- STORT

- Dette er veldig stort for klubben. Vi har hatt Vålerenga og Lillestrøm her før, og nå har vi landslaget her. At det er G17 har ikke så mye å si, sier Hauerseter-leder Truls Skjevik.
De har hatt godt over 20 medlemmer i sving i diverse funksjoner rundt kampene.
Det var Norges Fotballforbund som kontaktet Hauerseter og spurte om de kunne tenke seg å bli med på å arrangere landskamp på Nordkisa.
- Da takket vi ja. Jeg sier ja til alt som er morsomt og da har det blitt sånn, sier Skjevik.

500 TILSKUERE

Drøyt 500 tilskuere var på plass til den første kampen på tirsdag.
- Det var rett og slett enormt bra, sier Skjevik om oppslutningen.
Kamp to dro rundt halvparten så mange, men den gikk da også i normal arbeidstid, to timer tidligere på ettermiddagen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.