– Alle gjorde en kjempeinnsats, konkluderer Marius Simensen i Kinsa judoklubb i Eidsvoll.

Sist helg deltok åtte utøvere fra Eidsvoll-klubben i stevnet Jubapool i Nadderudhallen i Bærum – flere av dem debuterte.

– Vi stilte med åtte utøvere i U13, U11 og i U9-klassene. Alle la ned en solid innsats, og som jeg sier til utøverne: Enten vinner man, eller så lærer man, forklarer Simensen.

FLERE DELTOK FOR FØRSTE GANG

Møtet med judo i konkurranse var altså det første for flere av Kinsas deltakere. Simensen håper at stevnet ga mersmak.

– For noen var dette første stevne, andre har gått disse stevnene noen ganger før. Det som kan være en gulrot for mange i disse barnestevnene, er at det vanker en pokal hvis man er med på alle fire i løpet av sesongen. Men etter stevnet fikk selvsagt alle medaljer, slutter Simensen. Jubapool 1 ble arrangert av Ippon judoklubb, og for Kinsas ivrige judoutøvere venter altså tre tilsvarende stevner utover 2017.

JESSHEIM-BOKSEREN VANT PÅ BORTEBANE: Slo polsk hjemmehåp på stor kampsportgalla 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.