Ullensaker Flyers hadde nylig besøk av den svenske hockeyskolen JRM skates & skills. Skøyteteknikk-kurset ledes av Joackim Ahlgren, Roger Johansson og Micke Anderson, som sammen har NHL-spill, OL-gull og trenererfaringer på toppnivå. Jessheim-kurset var skolens første over grensa, og etter uka dro de hjem for å trene deler av NHL-laget til Chicago Blackhawks. Anderson sier at de lenge har ønsket å komme til Oslo-regionen.

- Ullensaker Flyers er ikke akkurat Blackhawks, men vi jobber med og for ishockeysporten. Og Flyers ser ut til å ha et uslåelig fundament basert på glød, moro og læringsvillighet. Og man har et helt eksepsjonelt bra anlegg på Jessheim, med Gardermoen, skoler, haller, fotballbaner - alt finnes der. Det finnes vel knapt bedre steder å bedrive idrett på, sier Anderson.

70 spillere i alle aldre deltok. Markedsansvarlig Vegar Carlson i Flyers er stolt av samarbeidet.

- Det er helt vanvittig kult at vi som såpass ny klubb får til noe slik. Det er en kombinasjon av mye godt arbeid med klubben, og at vi har tilhold i Norges fineste anlegg, sier Carlson.

LES OGSÅ: Ullensaker issportklubb satser på jentehockey

LES OGSÅ: Aktivitetsbyen har arenaer til stort og smått

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.