Han har akkurat fått i seg en matbit etter mandagens treningsøkt da EUB får snakket med Espen.

Solid løp. Godt løp. Reint løp. Dette er noen av karakteristikkene som Aarnes Hvammen bruker for å oppsummere helgens fire løp.

- Jeg hadde et par feil på den første 500 meteren, som kostet en del tid. Den andre 500 meteren, på lørdag, var et «reint» løp. De fleste konkurrentene gikk et par tideler saktere lørdag enn de gjorde fredag. Jeg gjorde det motsatt. Ett tidel fra pallen og 22 hundredeler fra seieren, er jeg veldig godt fornøyd med. Det er også et faktum at dette er den minste avstanden noen norsk skøyteløper har hatt opp til vinneren i en internasjonal konkurranse denne sesongen og det må jeg være fornøyd med.

- Det var rett og sleit deilig å få til et solid løp igjen, sier Espen.

OVER TIL NM

Espen og landslaget blir i Nederland fram til torsdag. Da settes kursen mot Vikingskipet på Hamar og sprint-NM.

- Jeg har veldig lyst til å vinne 500 meterne, men Håvard (Holmefjord Lorentzen) er nok fortsatt for sterk på den doble distansen, sier Espen.

LES OGSÅ: Panikk etter skytedrama ved EM-arenaen

LES OGSÅ: Sterk 500 meter av Aarnes Hvammen i sprint-EM

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.