• TO MÅL: Stian Halberg scoret to for EIF, men det holdt ikke mot opprykkskandidat Kløfta.

- Det er en middels kamp, egentlig. Jeg synes vi er på hele skalaen fra bra til tider og dårlige innimellom. Det er ingen toppkamp, men vi er egentlig aldri truet, sier Karl André Hovde til EUB etter kampslutt.

TRODDE DET VAR VINKET

Topplaget Kløfta tok oppskriftsmessig ledelsen 2-0 før det var spilt tjue minutter. Først utnyttet Kushtrim Bujupi en feilplassert Mateusz Kobylarz i EIF-målet, og Bujupi lempet inn 1-0 fra nærmere 40 meter. Deretter plukket Hawar Saleh opp ballen fra beina til Kobylarz, som trodde det var vinket for offside. Like før pause reduserte nemlig EIFs Stian Halberg til 2-1 på et langskudd. Sondre Haugen knallet inn 3-1 etter en presis corner, og det var i følge Hawar Saleh presis etter oppskriften.

- Det var det vi snakket om i pausen. Vi måtte gå ut i 2.omgang for å punktere kampen. Så det var viktig. Jeg synes vi hadde kontroll, selv om jeg synes vi ikke var helt på i dag, sier to-målsscoreren. Saleh la nemlig på til 4-1 fem minutter etter Haugens mål.

- Det var deilig å score to i dag. Det har løsnet litt nå, avslutter Saleh.

LES OGSÅ: Nykommer mellom stengene måtte plukke to baller ut av EIF-målet

- POSITIVE TENDENSER

EIF-trener Kyrre Innstøy så konturene av et lag i motgang på 2-0-scoringen, og EIF-treneren sier situasjonen er typisk.

- Det er egentlig jævla bittert at vi ikke er med i svingene i 1.omgang. Jeg leser det litt på spillerne når Kløfta får 2-0-scoringen. Vi går med ryggen til og tror det er vinket offside, og det er en typisk situasjon som ødelegger veldig. Når det er sagt synes jeg vi er mer tilbake i dag enn vi var mot Raumnes & Årnes, og det var mye mer positive tendenser i spillet vi leverte i dag. Offensivt har vi sjanser til å score minst ett - kanskje to - til, oppsummerer Innstøy. Nå venter to uker pause. Magnus Kristengård har signert for EIF, og Innstøy tror den tidligere Turn-spilleren blir en nyttig tilvekst i sesongavslutningen.

- Vi møter mange gode lag, men de er spillende lag som antagelig kler oss godt. Kristengård er en spiller vi kan bruke både i forsvarsrekka og sentralt på midten, i tillegg til at han er en fin spiller og en hyggelig fyr som jeg tror vil komme til å passe i miljøet vårt, avslutter Innstøy.

For Kløfta handler det fortsatt om et mulig opprykk. Laget ligger på 2.plass i avdelingen, to poeng bak Gjelleråsen og to poeng foran Aurskog-Høland. Det gjenstår fem kamper, men allerede til uka får man kanskje høstens viktigste kamp når 3.plass Aurskog-Høland møtes borte.

- Nå må vi bare henge med helt inn. For oss nå blir det en finale mot Aurskog-Høland onsdag neste uke. Den må vinnes om vi skal rykke opp, selv om Gjelleråsen har alt i sine hender nå. Vi blir topp tre og det skal vi være jævla fornøyde med, så gjenstår det å se om vi blir nummer én, to eller tre, avslutter Hovde.

KAMPFAKTA

 • 4. divisjon
 • Bakkedalen kunstgress, 69 tilskuere
 • Dommer: Rune Løbersli, Skjetten
 • Mål:
 • 1-0 17.min.: Kushtrim Bujupi
 • 2-0 19.min.: Hawar Saleh
 • 2-1 37.min.: Stian Halberg
 • 3-1 63.min.: Sondre Haugen
 • 4-1 68.min.: Hawar Saleh
 • 4-2 82.min.: Stian Halberg
 • Lag Kløfta: Fredrik Hauffen - Lars J. Westheim, Eivind Damstuen, Sondre Haugen, Christoffer H. Skiaker - Steffen Nystrøm, Magnus P. Hovde Hiwa Poor - Kushtrim Bujupi, Hawar Saleh, Adam Olsen
 • Benyttede reserver: Sarken Saleh, Eivind Svalestad
 • Lag EIF: Mateusz E. Kobylarz - Adrian D. Lexberg, Heine C. Lundahl, Stein Vidar Fjeldvang, Dan-Remy T. Dahl - Stian Halberg, Markus J. Sørensen, Robin Limbodal, Espen A. Fjeld - Fredrik Kristiansen, Marius Rødsrud. Benyttede reserver: Jørgen Olsen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.