Til sammen ble nesten 340 kamper spilt av barn i alderen 7 til 13 år, da 230 lag var samlet på Myhrer lørdag og søndag.

Turneringens kamper ble spilt på ikke mindre enn 18 gressbaner på Myhrer. Det ble spilt både 5-er-, 7-er- og 9-erfotball i løpet av turneringen. Martin Andresen, tidligere landslagskaptein og kjent fra klubber som Brann og Vålerenga, var blant de mange som tok turen til Myhrer i helga:

- Det er fantastisk fine baner her, og dette er jo noe gutta ikke er vant til. Det er mulig det er jeg som blir litt nostalgisk når det kommer til gressbaner, men det er dette som er ekte fotballbaner, fortalte Andresen til ETF på nett.

Se flere bilder fra årets Turn Cup i bildegalleriet

Også «cupgeneral» Per Kristian Trøen opplevde mange positive tilbakemeldinger for anlegget.

- Folk liker at vi tilbyr kamper på naturgressbaner av høy kvalitet. Jeg tror vi klarer å skille oss litt fra andre cuper, sier han.

Videre forteller Trøen om over 300 frivillige som stiller opp i forbindelse med turneringen. Han er veldig fornøyd med entusiasmen og dugnadsånden som vises av foreldre og spillere i klubben.

- Folk ønsker å bidra, og jeg tror de synes det er morsomt også! sier han med et smil.

Trøen anslår at det totalt var et sted mellom 5.000 og 6.000 mennesker innom Myhrer i løpet av helga.

GØY PÅ CUP

Hans Olav Pederstad Rise (12) og Leander Eide Karlsen (10) var blant de mange som lekte med fotballen innimellom egne kamper.

- Det er veldig gøy å være her. Når vi ikke har kamp selv, spiller vi enspretten, spiser mat og ser på andre kamper, forteller de to Kisa-guttene.

Da EUB snakket med de hadde begge spilt hver sin åpningskamp - og begge hadde endt med Kisa-seier.

- Det var en morsom kamp, og jeg synes vi spilte bra fotball, forklarte Hans Olav om sitt lags start på cupen.

Synne Kristengård (10) og Sofie Berby (11) representerte arrangørklubben, og de var helt enige med guttene:

- Ja, det er veldig gøy å være med her! smiler de.

- Vi liker å få spille flere kamper på én dag - men vi skulle gjerne spilt kamper både lørdag og søndag, forteller de ivrig.

- Også er det godt med pannekaker og is, da! ler de to lagvenninnene.

Slik spilte de voksne mens barna koste seg på Myhrer

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.