- Jeg syns vi gjør en skikkelig dårlig førsteomgang

Comments Kommentarer Print Skriv ut
Av Silje Kristine Lindsveen
redaksjon@eub.no | 63 92 27 00
Publisert: 17.10.16 15:30

JESSHEIM. Ull/Kisa og Eidsvold Turn møttes i håndballens 3. divisjon.

Ull/Kisa var best og vant 27-14 i lokaloppgjøret.

Eidsvold Turn hadde kun fått inn tre mål mot Kisas 15 ved pause, og det var en skuffet trener Tom Martinsen som møtte Eidsvoll Ullensaker Blad etter kampen.

- Jeg syns vi gjør en skikkelig dårlig førsteomgang, og vi gjør ikke det vi har blitt enige om. Vi er ikke på. Etter en god timeout syns jeg vi gjør en bra start på andreomgang, vi setter fart i angrepet vårt og vi setter ballen, så hadde vi hatt to andreomganger hadde vi knivet bedre, forklarer Martinsen.


IKKE ETTER PLANEN

Han sier Eidsvoll-jentene gjorde en tålelig god jobb med forsvarsspillet under dagens kamp, men at angrepsspillet ikke gikk som det skulle.

- Vi ser at Kisa gjør oss dårlige. Vi ser også at når vi i andreomgang setter opp tempo og begynner å skyte der hvor keeperen ikke står, får vi en mye bedre uttelling, så det gjelder å løpe og flytte beina og få vekk nervene, sier han og fortsetter:

- Vi tar med oss den gode andreomgangen videre, og vi har hatt en veldig tøff seriestart. Vi forventer at vi skal plukke poeng nå framover. Vi har mye å lære nå som vi er i 3. divisjon, og mange av spillerne våre har ikke erfaring fra det nivået. Målsettingen er å plassere seg over nedrykksstreken, men da må vi klare å ta de poengene vi trenger når vi møter litt lettere motstandere.


LOKALOPPGJØR

Lørdagens kamp var første gang Kisa møter Eidsvoll på banen på mange, mange år og også første gang Kisas trener Frank Bredesen møter gamlelaget på motsatt banehalvdel. Martinsen tror Eidsvoll-jentene syns det var spesielt viktig å vise sin gamle trener hvor gode de har blitt, og at dette også spilte en stor rolle i lørdagens spill. Bredesen selv tenkte ikke nevneverdig på situasjonen, men tror det var en liten fordel at han på forhånd visste hvilke styrker motstanderen hadde på banen.

- Vi avgjorde kampen allerede i førsteomgang, og jeg var litt ekstra spent på å spille mot Eidsvoll. Vi fokuserte ikke noe spesielt på det annet enn 5-1-forsvaret vårt, sier Kisas trener som skryter av både forsvarsspillet til jentene og keeperen.

- Det var helt supert! Vi slipper ikke inn mer enn tre mål i førsteomgang og det tror jeg aldri jeg har vært borti før. Stemninga var på topp og Eidsvoll sleit veldig med å komme til gode sjanser, sier Bredesen. Han syns dog eget lag tapte seg litt i andreomgang og sier de falt litt i angrep.

- Det er naturlig når du leder med 12 mål. Da faller man litt, og jeg syns vi gjennomfører bra uansett.

LES OGSÅ: Bytter ut farlig underlag på Ull/Kisas hjemmebane

FAKTA

3. divisjon, håndball

Ull/Kisa-Eidsvoll Turn (27-14)

Jessheimhallen

Kisas lag: May-Lill Johansen, Marie Norseth, Cathrine Løkstad, Ingeborg Mørck, Elise Lystad, Rikke L. Hansen, Cathrine Gundersen, June Dramstad, Ane Andersen, Marthe Andersen, Pernille Skjønberg, Sara Gresaker, Helene Røtterud og Pia M. Johnsen.

Eidsvolls lag: Martine Tennes, Anna Borgan Kokaas, Marita Dalsbø, Kristin Kommisrud, Siri Steffensen Bratlie, Paolla Miranda Da Silva, Amalie Norderhaug Habberstad, Marlen Nilsen, Mikaela Madikken Sørensen, Emilie Sagen, Mathilde Nyeggen, Maria Pettersen og Pernille Olsen Skålevik.

Dommere: Valton Hoxha og Jens Kolterud Førsund

LES OGSÅ: Antall håndballag i Ull/Kisa har skutt til værsComments Kommentarer Print Skriv ut
EUB starter snart med daglige nyhetsbrev. Få de beste lokale sakene rett i innboksen.

Sport
EUB QUIZ: Vant norgescuprenn for første gang
QUIZ. Test deg i EUBs sports-quiz.
Liv og røre i gammel klubb NOTUSED
EIDSVOLL. Eidsvoll Badmintonklubb er en gammel klubb som så dagens lys omtrent samtidig med Eidsvollhallen.
588 startet i KM i skiskyting NOTUSED
FET. Det var stor deltakelse da Fetrennet ble arrangert i skiskyting på Hvaltjern skistadion sist helg.
Tour of Norway med etappe i Eidsvoll NOTUSED
EIDSVOLL. Vegard Breen vender hjem og i mai kan sykkeltilhengerne forhåpentligvis se Vegard på sykkelsetet i Tour of Norway i Eidsvoll.
Sigrid Bye klar for landslagsoppgaver NOTUSED
EIDSVOLL. Sigrid Byes flotte resultater i sist helgs norgescup i langrenn, medførte nye oppgaver umiddelbart.
I toppen i bueskyting NOTUSED
BÆRUM. Skyttere fra Ullensaker Bueskytterklubb var med på å sette farge på norgescupstevnet som ble arrangert i Bærum sist helg.
Ull/Kisa henter keeper Stefan Hagerup tilbake NOTUSED
JESSHEIM. Ny målvakt klar.
To amerikanere hentes inn til Eidsvoll 1814s: En av dem blir ny hovedtrener NOTUSED
BØN. Nå er det endelig klart. Eidsvoll 1814s nye hovedtrener kommende sesong heter T.J. Reap. I tillegg henter klubben inn Michael Hall som importspiller.
Sikret seg en selfie NOTUSED
HAMAR. Etter fire sterke løp i sprint-NM på skøyter ble det sølv på Espen Aarnes Hvammen. Det syntes han fortjente en selfie.
Forfulgt av uflaks NOTUSED
NES. Snakk om uflaks. Langrennsløper Silje Milli har en sjukdoms- og skaderekke som er lang som et vondt år.
ARKIV

Eidsvoll Ullensaker Blad benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi bedre kundeservice, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om bruk av informasjonskapsler her.

Lukk