Hele Eidsvold Turn-laget gjorde seg fortjent til honnør etter den solide seieren mot Lyn. Likevel vil nok kampen best huskes for 2-0-scoringen til André Trandum Nordlie.

Etter en corner havnet ballen hos midtstopperen. Han slengte seg rundt og brassesparket den i perfekt bue over Lyns keeper. Det soleklare bidraget til årets mål-kategorien skapte enorme jubelscener hos de blå.

- Det var et treff man ikke får hver gang. Følelsen jeg hadde da den gikk i mål var helt utrolig. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, beskriver han til EUB.

HUSKER DU: Åtte strake uten tap

- BEST I ALT

Førsteomgangen var ikke noe fyrverkeri av en fotballkamp. Stian Teksum sørget uansett for ettmålsledelse til pause da han vakkert skrudde ballen forbi Lyn-keeperen.

Etter kampen var Teksum litt overrasket over prestasjonsnivået til Lyn:

- Det er jo en grunn til at de ligger der de ligger på tabellen (á poeng med serieleder Stabæk 2 journ. anm.), så det er ikke et dårlig lag. I dag er vi bedre enn de i alt. Vi kunne fint ha puttet flere mål, sier Teksum.

TVERRLIGGER-BONANZA

Rett før Trandum Nordlies brassescoring var måltyven Jonathan Teigland nære scoring. Han feide ballen i tverrliggeren og ned, men dommertrioen markerte imidlertid ikke for mål. Tolv minutter før full tid fikk Lyns Benjamin Nessjø Nyheim marsjordre etter å ha fått sitt andre gule for dagen.

Han brukte ulovlige midler for å stoppe Piotr Gawecki inne i straffefeltet og dommeren pekte på ellevemetersmerket. Thierry Dabove satte sikkert inn 3-0 med et velplassert skudd nede i hjørnet.

Minuttet etter traff Turn tverliggeren to ganger på under ett minutt. Først kom Johan Kolbjørnsrud på et av sine velkjente raid. Venstrebacken avsluttet fint fra ti meters hold, men hadde ikke marginene med seg.

Det dirret fremdeles i metallet da Jonathan Teigland fikk ballen midt på Lyns halvdel. Han tittet opp og så at keeper stod langt ute. Med en frekk lobb sendte han ballen over burvokteren, men også han ble hindret av tverrliggeren.

TETTER SEG TIL I TOPPEN

Turn har nå ni seire og og én uavgjort på de siste ti kampene.

- Med denne seieren fikk vi knappet inn litt av forspranget til lagene foran oss, sier André Trandum Nordlie. Tidligere på dagen tapte også serieleder Stabæk 2 hjemme for Valdres. Dette gav Lyn muligheten til å kapre serieledelsen med seier mot Turn. Eidsvollingene stakk imidlertid kjepper i hjulene for dette og klatret med dét opp på tredjeplass på tabellen - fem poeng bak Stabæk 2 og Lyn. Oslolaget har imidlertid én kamp til gode på de øvrige lagene i toppen.

Kampfakta

 • Norsk Tipping-ligaen avd. 2
 • Eidsvold Turn – Lyn 3-0 (1-0)
 • Eidsvoll kunstgress, 215 tilskuere
 • Dommer: Anders Bodding, Haga
 • Mål:
 • 1-0 32. min.: Stian Teksum
 • 2-0 61. min.: André Trandum Nordlie
 • 3-0 77. min.: Thierry Dabove (str.)
 • Gule kort: Robin Edvardsen, ETF. Athit Stephen Berg, Benjamin Nessjø Nyheim, Lyn
 • Rødt kort: Benjamin Nessjø Nyheim (to gule)
 • Lag Turn: Peter Rusina – Robin Edvardsen (Erik Ruud fra 87.), Henrik Ulseth, André Trandum Nordlie, Johan Kolbjørnsrud – Kristoffer Trandum Nordlie, Jon Erik Økland – Thierry Dabove, Jonathan Teigland, Stian Teksum (Joakim Madsen fra 85.) – Piotr Gawecki (Johannes Kvebæk fra 87.)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.