Raumars førstelag med Eirik Rustad, Vetle Ruud Bråten og Eskil Kinneberg ble nummer fem på NM i orientering som gikk av stabelen i Levanger.

IKKE FORNØYD

Resultatet sto likevel ikke helt i stil med ambisjonene.

- Hadde alle gjennomført topp etapper, kunne vi ha vært fornøyde med femteplass, men siden det ble noen feil, kan vi ikke være det, sier Eirik Rustad.

Andrelagsguttene Vetle Christiansen, Anders Haga og Magnus Svingheim var derimot mye mer fornøyde med prestasjonene selv om de ble nummer 15 blant de 74 lagene.

For Raumar er det svært sjelden at det har vært så bra på herrestafetten. Unntaket var stafetten på Beitostølen for noen år siden.

DISKET

I dameklassen endte førstelaget som diskvalifisert. Andrelaget med Kaisa Svergja, Synne Eide Rapp og Heidi Østli ble nummer 43.

Stafetten avsluttet NM-uka, men kommende helg er det NM på Romerike med få lokale løpere til start da det er hjemmeterreng. Den påfølgende helgen er det en landskamp i Estland. Om to år er VM det baltiske landet.

HÅPER PÅ SVEITS

Nettopp derfor hadde Eskil Kinneberg allerede før NM-uka sagt at han heller ville dit og få erfaring med estiske skoger enn å være med på verdenscupavslutningen, som blir nesten samtidig i Sveits.

Silje Ekroll Jahren ønsker derimot å få mer løping i verdenscupen, noe hun ganske sikkert vil få. Kommende helg vil hun ikke bli å se i hjemlige strøk under natt-NM og norgescup. Det blir litt for mye hjemmebane.

- Natt-NM er på Allergodt ungdomsskole. Der har jeg vært elev, sier Silje.

LES OGSÅ: Vil være med i gullkampen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.