Kisen MSL-skytter Jenny Stene mistet søndag finalen på 50 meter halvmatch med to sentrums margin, da hun ble nummer ni etter 581 poeng med 26 sentrum på den innledende skytingen. Finalegrensa gikk på 581 med 28 sentrum. Og mandag ble hun nummer 13 av 131 deltakere med sterke 416,0 poeng på 10 meter luftrifle, bare 1,2 poeng fra finalen.

19-åringen kan imidlertid glede seg mer over gullet i lagkonkurransen på 50 meter liggende lørdag, men også der manglet hun marginene på sin side i den individuelle konkurransen. Stene var 0,3 poeng bak pallen.

– Uansett meget godt gjennomført mesterskap av Jenny, sier Tor Idar Aune, sportssjef i Norges Skytterforbund.

Stene og europamesteren Galashina fra Russland var de to eneste med plasseringer blant de 13 beste i alle de tre konkurransene.

LES OGSÅ: Jenter fra Jessheim bokseklubb er klare for treningsleir med Brækhus

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.