Med to kamper igjen før sommerferien er målet fra Turn-leiren krystallklart:

- De to siste kampene bør og skal vi ta seks poeng i. Vi skal selvfølgelig gå ubeseiret inn i sommerferien, sier kaptein Jon Erik Økland.

SCORINGEN KOM IKKE

Mot Lørenskog manglet Myhrer-laget viktige Robin Hofer Dahl, som var bortreist. Laget har uansett flere potensielle målscorere i seg, og utover i kampen ble "poteten" Markus Furseth flyttet opp som spiss. Den tidligere Lillestrøm- og Kisa-spilleren spilte back i forrige kamp mot LSK 2, og startet på venstre kant mot Lørenskog.

Furseth fikk tre store sjanser til å bli matchvinner kort tid før slutt. Først spilte Turn seg fint frem, men begge Furseths avslutninger fra ti meter ble blokkert. Like etter kom han alene mot keeper, men siste skansen stoppet forsøket.

- BURDE VUNNET DENNE KAMPEN

- Vi tar tak i kampen fra start og det er klart beste laget spillemessig. Vi skaper ikke de største sjansene i første omgang, men kontrollerer kampen ganske bra. Lørenskog var litt farlige på kontringer, men heller ikke de skapte all verdens før pause, oppsummerer Økland.

Etter pause åpner kampen seg litt mer, og spillet bølger litt frem og tilbake. Vi har 3-4 store sjanser, mens Lørenskog også får et par. Alt i alt burde vi ha vunnet denne kampen, sier Turn-kapteinen.

ÅTTE POENGS LUKE

Lørenskog og Kvik Halden er lagene som er nærmest Turn på tabellen. Blåtrøyene gikk målløse av banen for første gang i år, men har fortsatt en komfortabel luke til tabellnaboene. Kvik Halden er nærmest (seks poeng bak), mens lørdagens motstander er åtte poeng etter Turn.

Vårsesongens siste hjemmekamp spilles mot langveisfarerne Bjørnevatn, før laget tar sommerferie etter bortemøtet med Selbak.

Fakta

Norsk Tipping-ligaen avd. 2

Lørenskog - Eidsvold Turn 0-0

Rolvsrud, 80 tilskuere

Dommer: Hakan Catalgøl, Løvenstad

Gule kort: Ole-Marius Forsberg, Noah Skåttun, Mathias Egge Kvalheim og Daniel Gullteig, Lørenskog. André Trandum Nordlie, Stian Teksum og Robin Edvardsen, ETF.

ETF: Peter Rusina – Robin Edvardsen, Runar Heggestad, André Trandum Nordlie, Johan Kolbjørnsrud - Jon Erik Økland, Kristoffer Trandum Nordlie - Thierry Dabove, Jonatan Teigland, Markus Furseth – Piotr Gawecki (Stian Teksum fra 59.)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.