Etter en drøy halvtime med tidvis feriepreget spill dunket Kristoffer Normann Hansen for alvor i gang høstsesongen. Høyreback Mats-Andre Kaland tok med seg ballen og satte på turboen. Bergenseren raidet forbi sine gamle naboer i Nest-Sotra før han la ballen glimrende på bakre stolpe. Inne i boksen ventet Normann Hansen. Vestfoldingen møtte ballen på hel volley og prikket inn 1-0 og sitt tiende seriemål for sesongen. 

GASSET PÅ ETTER PAUSE

Hjemmelaget var uten tvil det mest sultne laget ute på den tørre kunstgressmatta. Etter hvilen feide de bort alt som minnet om feriefotball, og skapte målsjanse på målsjanse. Gjestene hadde riktignok også sine farligheter - og var også det eneste laget som scorte etter sidebytte. 

Før utligningen hadde imidlertid hjemmelagets Emmanuel Troudart, Mats-Andre Kaland og Kristoffer Normann Hansen flere muligheter til å doble ledelsen. Nærmest kom Ole Andreas Nesset. Spissen kunne ikke bedt om en bedre målsjanse, men avslutningen på åpen kasse gikk utenfor mål.

To minutter senere jublet gjestene for utligning, da Sondre Liseth fikk pirket ballen over målstreken.

SKUFFENDE RESULTAT I COMEBACKET

Hjemmelagets kaptein, Christian Aas var tilbake i startoppstillingen etter et langt skadeavbrekk. Midtbane-generalen var imidlertid skuffet over resultatet.

- Jeg synes det er ganske utrolig at vi ikke tar med oss seieren fra denne kampen. Nå er det lenge siden jeg har spilt, men akkurat nå kommer jeg ikke på noen annen kamp vi har skapt så mange målsjanser uten å vinne. Vi burde ledet 5-0 før de setter 1-1. Det er for dårlig av oss, sier kapteinen, som ikke bar preg av rusten kampform. Pasningene ble strødd i kjent stil, løpskraften så ut til å være der og han var sjelden eller aldri på etterskudd.

- Kroppen føltes bra og ting satt stort sett som de skulle, sier han om sin egen prestasjon i gjensynet med landets nest øverste divisjon.

KISA-DEBUT FOR TRØEN

Kisa-kapteinen er imidlertid sikker på at de kommer til å slå tilbake utover høstsesongen. Én som er hentet inn for å score mål er eidsvollingen Martin Trøen.

- Jeg kjenner Martin veldig godt. Han sier at vi fikk én kamp sammen for Eidsvold Turn, men jeg trodde det var flere. Han er en kjempeforsterkning for laget, smiler Aas.

LES OGSÅ: Stort Portrett med Martin Trøen

Martin Trøen kom fra divisjonskollega Strømmen tidligere i sommer. Han fikk en halv omgang i treningskampen mot Skeid, men noterte seg her for sine første OBOS-minutter etter klubbskiftet.

- Jeg har gledet meg veldig til debuten i tre-fire uker. Dessverre ble det ikke seier i første match, selv om vi skaper massevis av sjanser, sier en skuffet Kisa-debutant.

Han ble byttet inn for en annen kjenning fra Eidsvold Turn, Ole Andreas Nesset, med et kvarter igjen å spille. Innhoppet var friskt, men hverken Trøen eller noen andre på banen maktet å score i sluttminuttene.

- Det er utrolig høyt nivå på treningene og en vanvittig konkurranse om plassene her. Nettopp dét er nok den største forskjellen mellom å spille i Kisa kontra Strømmen, hevder Trøen, som lover å gjøre alt han kan for å skyte jessheim-laget til flere poeng fremover.

Kampfakta 

 • OBOS-ligaen
 • Ullensaker/Kisa – Nest-Sotra 1-1 (1-0)
 • Jessheim stadion, 516 tilskuere
 • Dommer: Magnus Nicolai Koløy, Bjørndal IF
 • Mål:
  1-0 33. min.: Kristoffer Normann Hansen
  1-1 72. min.: Sondre Liseth
 • Gule kort: Emmanuel Troudart, Ull/Kisa. Haris Cirak, Nest-Sotra
 • Lag Ull/Kisa (4-5-1): Stefan Hagerup – Nikolas Walstad (Jan Tore Amundsen fra 46.), Morten Sundli, Emmanuel Troudart, Mats-Andre Kaland – Eric Kitolano, Christian Aas, Martin Torp (Truls Jørstad 78.), Kristoffer Normann Hansen, Nicolay Solberg – Ole Andreas Nesset (Martin Trøen fra 76.)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.