• TRENER: Janet Bredesen er klar på at Ull/Kisa skal holde plassen i 3. ­divisjon også denne sesongen.
  • KEEPER: Mikkel Strømstad leverte en rekke solide redninger mot Asker, men fikk ellers litt for lite hjelp av lagkameratene.

I hjemmekampen mot Asker startet imidlertid Ull/Kisa bra. En periode ledet de gulgrønne med fem mål før bortelaget fikk samlet seg og lagene tok pause på stillingen 14–14. I andre omgang dro Asker ifra og kunne til slutt pakke med seg en komfortabel sjumålsseier i bagen.

– Vi gjør de feilene vi på forhånd ble enige om å unngå, sier en skuffet Ull/Kisa-trener, Janet Bredesen.

– Avslutningene våre kommer ofte for raskt og det mangler litt disiplin i forhold til avtaler. Én feil framover fører til scoring imot, sier Bredesen og etterlyser samtidig riktig fokus fra spillerne.

Til tross for mager poengfangst mener Janet Bredesen at laget er for gode til å rykke ned. – Vi er ikke noe fjerdedivisjonslag. Målet foran sesongen var å holde plassen og det skal vi klare.

LES OGSÅ: Ull/Kisas andre seier

TREÅRSPLAN

Søndagens tap gjør at Ull/Kisa befinner seg nest nederst på tabellen – à poeng med nettopp Asker.

Imidlertid er det kun ett lag som rykker ned fra avdelingen. I skrivende stund ligger samarbeidslaget til Aurskog/Finstadbru, Bjørkelangen og Høland dårligst an – med null innkasserte poeng og dermed sisteplass på tabellen.

Ull/Kisas damelag gjennomgår denne sesongen et generasjonsskifte. Også på herresiden rekrutteres det.

– Vi har med oss noen unggutter nesten til hver kamp. Det har blitt lagt en treårsplan som forhåpentligvis gjør at de som kommer opp skal være med å kjempe om en høyere tabellplassering, forteller Bredesen.

For å få til dette mener hun ungguttene må spille på seg mer muskler og mer selvtillit. I tillegg ønsker hun at flere spillere skal tegne seg på scoringslistene.

– Det holder ikke med to-tre stykker, fastslår hun.

– DRAR LASSET

En som i alle fall vet hvor målet står er Marius Rognhaug. Jessheim-gutten noterte seg for åtte scoringer mot Asker og ble også kåret til kampens beste spiller. Bakspilleren er målfarlig og opererer i tillegg som motoren i Kisa-laget. Han er svært sentral for Kisa-herrene og får mange lovord fra treneren:

– Han drar lasset og står på banen i to ganger tredve minutter hver kamp. Innsatsen hans er formidabel – et hestehode foran de andre, lyder trenerens hyllest.

SKRYTER AV MILJØET

– Guttehåndballen har virkelig vokst og jeg synes nivået er bra. Vi har gode treninger, selv om mange jobber skift og det påvirker kontinuiteten, sier hun og skryter videre stort av miljøet:

– De eldste har tatt imot de yngste på en eksepsjonelt bra måte. Det er nesten på grensa til at det er rørende, smiler treneren med mange års bakgrunn som både spiller og trener i Eidsvold IF og Eidsvold Turn.

LES OGSÅ: Driften av Ull/Kisa håndball blir proffere

KAMPFAKTA:

  • AVISserien – MS 3. div. avd. 01
  • Ullensaker/Kisa – Asker 23-30 (14-14)
  • Jessheimhallen, 45 tilskuere
  • Lag Ull/Kisa: Mikkel Strømstad, Ole Anders Engebretsen, Per Engesten (3), Didrik Bredesen, Martin Rognhaug (1), Marius Rognhaug (8), Christopher Elias Hell (3), Martin Simonsen (2), Patrick Gade (1), Marius Bekkevold (4), Robin Ivar Nicolaysen (1)
  • Toppscorer Asker: Igor Koprivica (8)
  • Utvisninger: Ull/Kisa 2 x 2 min., Asker 1 x 2 min.
  • Dommere: Johannes Peckolt Fordal, Joakim Stokkenes

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.