- Jeg trives veldig godt her. Vi spiller en veldig morsom fotball som jeg får lov til å være en viktig del av. Det ville vært vanskelig å forlate denne gjengen, erkjenner Johan Kolbjørnsrud.

I lørdagens kamp mot Vestfossen gjorde Sørumsand-karen nok en forestilling kamp i Turn-trøya. Bare få dager tidligere fornyet venstrebacken kontrakten med Myhrer-laget. Denne binder den ettertraktede lysluggen til Eidsvold Turn ut 2019-sesongen. Fra sin venstreback-posisjon har han bidratt i begge ender av banen, og har fått konkrete tilbud fra klubber høyere opp i divisjonssystemet.

- Vi er veldig glade for å få beholde han litt lenger. Det er deilig, understreker trener Joakim Dragsten.

AVGJORDE FØR PAUSE

Robin Hofer Dahl, som kom til Myhrer før denne sesongen, skryter i likhet med Kolbjørnsrud av miljøet i klubben.

- Det er ekstremt lett å komme inn i denne spillergruppa, sier den Oslo-bosatte spissen. Det innebærer en del pendling, men angriperen er ikke i tvil:

- Tida som går med er uten tvil verdt det. Jeg har det så bra her, og da blir det moro å spille også.

Hofer Dahl var sist på ballen både på 2-0 og 3-0, etter at Kristoffer Trandum Nordlie sendte hjemmelaget i føringen allerede etter tre minutter.

Markus Furseth la på til 4-0 rett før pause og sikret en komfortabel ledelse etter halvspilt kamp. Gjestene reduserte etter timen, bare for å se innbytter Thierry Dabove øke til 5-1 minutter senere. Ni minutter før slutt fikk Vestfossen et siste trøstemål, men kampen var i praksis avgjort tidlig i førsteomgang.

KONTROLLERT SEIER - IGJEN

- Vi hadde en plan om å dominere banespillet fra start til slutt, og det gjør vi, sier trener Joakim Dragsten etter kampslutt.

Trønderen sa seg alt i alt meget fornøyd med det laget leverte, og synliggjorde bredden i troppen med å slippe til ikke mindre enn fem spillere fra benken.

- Troppen er veldig kampdyktig. Vi ønsker å få i gang flere spillere, så dermed blir det litt rullering, forklarer Dragsten.

LUKSUSPROBLEM PÅ TOPP

Spissplassen er derimot et luksusproblem for Eidsvold Turn og Joakim Dragsten. I tillegg til Robin Hofer Dahl har Piotr Gawecki levert varene på topp. Foreløpig har spissene begrenset spilletid sammen, men treneren åpner opp for at de kan danne en råsterk duo.

- Det er absolutt mulig å bruke begge samtidig. Vi har trent en del på det, og de utfyller hverandre veldig bra. 

SKÅR I GLEDEN

Det er mye å smile for i klubben for tiden. Oppe i alt det positive, fikk klubbens store talent, Erik Ruud, en ny nedtur tidligere i uka.

Etter å ha vært ute i lang tid med skade må unggutten belage seg på nok en lang periode uten fotball. Spilleren som har blitt benyttet både som back og midtbanespiller røk korsbåndet i rekruttkampen mot Ull/Kisa 2.

- Jeg synes fryktelig synd på han. Det er en spiller som vi har veldig tro på, og er blant de med mest seriøsitet i treningsarbeidet. Han er utrolig dedikert, og jeg er helt sikker på at han kommer enda sterkere tilbake, lyder Joakim Dragstens trøstende ord.

Kampfakta

 • Norsk Tipping-ligaen avd. 2
 • Eidsvold Turn – Vestfossen 5-2 (4-0)
 • Myhrer, 280 tilskuere
 • Dommer: Mohammad Hafezi, Vardal IF

Mål:

 • 1-0 3. min.: Kristoffer Trandum Nordlie
 • 2-0 17. min.: Robin Hofer Dahl
 • 3-0 44. min.: Robin Hofer Dahl
 • 4-0 45. min.: Markus Furseth
 • 4-1 59. min.: Marius Tandberg Nilsen
 • 5-1 65. min.: Thierry Dabove
 • 5-2 81. min.: Petter Mette Lund

Gult kort: Peter Rusina, ETF. 

ETF: Peter Rusina - Robin Edvardsen, Runar Heggestad, André Trandum Nordlie, Johan Kolbjørnsrud - Jon Erik Økland, Kristoffer Trandum Nordlie (Markus Stensby fra 46.) - Markus Furseth (Joakim Madsen fra 66.), Jonatan Teigland (Sondre Rustad Rudi fra 82.), Stian Teksum (Thierry Dabove fra 46.) – Robin Hofer Dahl (Piotr Gawecki fra 66.)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.