• I SKUDDET. Borgen hevet seg etter pause og tok til slutt en komfortabel 4-0-seier.

– Før pause var kampen preget av mye kjemping og få målsjanser. Vi får uansett et bra mål og går til pause med ledelse, sier Borgen-trener Christian Halle etter kampslutt. 1-0-scoringen kom etter en drøy halvtime, da Emilie Lystad fikk vende opp og klinket til fra om lag tjue meter.

FIKK IKKE STRAFFE

Minutter før målet følte Ull/Kisa seg snytt for straffespark. Irina Øhrbom fikk røff behandling av Borgen-forsvaret, men dommeren vinket spillet videre. Også Guro Kristoffersen ble lagt i bakken i Borgens sekstenmeter, men uten avblåsning.

– Vi kunne fint fått i alle fall ett straffespark i dag, sier Ull/Kisa-trener Aleksander Ebbestad, som mente de gulgrønne kom godt i gang fra start.

– Dessverre klarer vi ikke å komme ut med samme intensitet etter pause. Likevel synes jeg resultatet lyver litt – det var ikke en 4-0-kamp, sier han.

BORGEN GIRET OPP

En time ut i kampen doblet Borgen ledelsen. Ull/Kisa blokkerte både én og to avslutninger etter en corner, men til slutt fikk Marthe Bogstad banket ballen i mål fra kort hold. Snaut ti minutter før slutt utnyttet Lina Alicia Terese Janson slurv bakerst hos Ull/Kisa og kunne øke til 3–0 i tomt bur. Like etter var hun på farten igjen. Borgen rullet pent opp og samme Janson tok seg til dødlinja. Hun slo 45 grader ut i feltet og der var Emilie Lystad på et perfekt løp. Lystad satte inn sitt andre mål for dagen og med det Borgens fjerde og siste.

– I nok en kamp er vi best i andreomgang. Da bruker vi ballen og hele banen slik vi ønsker. Nå får vi bare jobbe med å heve oss i førsteomgang framover, sier Christian Halle.

Med denne seieren tok Borgen et byks opp på tabellen og er nå kun ett poeng bak serieleder Aurskog-Høland. Disse to lagene møtes til dyst allerede torsdag. Samme kveld spiller Ull/Kisa et nytt lokaloppgjør da de møter Eidsvold Turn på bortebane.

Dropper å knive med Kisa og Turn: Borgen skal satse mer på miljø enn resultat

Kampfakta

3. div. kvinner

Borgen – Ullensaker/Kisa 4-0 (1-0)

Jessheim idrettspark, 50 tilskuere

Dommer: Nils Peter Just, Nittedal

Mål:

1-0 34. min.: Emilie Lystad

2-0 60. min.: Marthe Bogstad

3-0 82. min.: Lina Alicia Terese Janson

4-0 86. min.: Emilie Lystad

Lag Borgen: Katrin Eriksen – Cathrine Andersen, Maren Heen Fladby, Marthe Bogstad, Anne-Line Claudius Olsen – Anett Iren Sydholen Fossen, Emilie Andersson, Stine Mariann Sydholen Fossen – Monica Haslie, Stine Christensen, Cathrine Myromslien

Benyttede reserver: Lina Alicia Terese Janson, Thea Tori Krogstad, Emilie Lystad, Hanna Holter Myhre

Lag Kisa: Ingvild Auflem Vik – Martine Gresaker, Eline Øverli, Camilla Kwanrutai Kleven, Thale Listerud – Emma Nesdal Slinning, Karete Amundsen Kristoffersen, Lotte Parmegiani Årseth – Guro Kristoffersen, Irina Øhrbom, Sofie Dahl Karlsen

Benyttede reserver: Anna Hundeide Isaksen, Julia Benedicte Rud Mogerhagen, Malin Sirén Bævre Magnussen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.