Allerede før siste runde hadde 12-åringene i Jessheim-klubben sikret seg seriemesterskapet i 2. divisjon. Det samme laget har tidligere i sesongen kapret sølv i Regionscupen. Trenerne Mattias Karlsson og Fredrik Eriksson forteller at guttene har hatt en imponerende utvikling.

– Vi er kjempestolte av å ha kommet til finalen i Regionscupen, denne cupen går på tvers av alle divisjoner i 12-årsklassen. Det har virkelig vært en flott reise og vi har lært masse underveis, forteller de to trenerne.

Trenerteamet opplever en veldig positiv utvikling rundt laget og har på kort tid fått 12 nye spillere som aldri tidligere har spilt innebandy.

– Det har gjort at vi i år har hatt en større treningsgruppe og har kunnet melde på to lag i seriespill. Vi har fokus på det sosiale og skal bli gode på sikt, sier Mattias.

Jessheim-klubben har markert seg på flere nivåer denne sesongen. Herrelaget vant sølv i sin første sesong på 1. divisjonsivå.  

LES OGSÅ: Vant gull i boksestevne på hjemmebane

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.