Rino Lund Schjetne dømmer for Dal IL, og er til vanlig assistentdommer i 3.divisjon og hoveddommer i 5.divisjon for Indre Østland Fotballkrets.

Da EUB traff dommertalentet på Ekebergsletta hadde han allerede dømt flere kamper enn de fleste lag får gjennom hele cupen - selv de lagene som går helt til finale.

- Det er kjempegøy. Selv om det til tider er slitsom med 13 kamper på tre dager.

- Jeg har ikke dømt noen veldig spesielle kamper, men det har vært veldig morsomt å dømme gutter 16 år. Der er intensiteten bra og det er litt «trøkk», forteller Lund Schjetne.

RETTELSE: I en tidligere versjon av denne artikkelen sto det at Lund Schjetne var den eneste fotballdommeren fra Øvre Romerike under Norway Cup. En leser har gjort oss oppmerksom på at Sondre Langerud fra Nannestad FK også deltok som dommer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.