Det nordiske mesterskapet i amerikansk fotball går av stabelen i Danmark fra 19. til 21. oktober. I den forbindelse var om lag 90 spillere nominert av sine trenere til en bruttotropp, som senere er halvert. I den 45 mann store troppen til mesterskapet har hovedtrener Jørgen Benestad-Johansen tatt med hele 13 spillere fra Eidsvoll 1814s.

Dette er Per Gaarden (DB), Andrej Kresovic (DB), Jonathan Olsen (DB), Morgan Veidal (DL), Simen Julseth Bråten (DL), Markus Sætereng (LB), Elias Snilsberg Aune (LB), Emil Stenrud (OL), Justin Kopperud (OL), Martin Haugerud (OL), Wilhelm Arnes Domaas (QB), Raymond Myhrer (QB) og Fredrik Brenna (RB).

Etter at spillerne først ble nominert er de evaluert ut fra sine prestasjoner i kamp og ved deltakelse på landslagssamlinger.

LES OGSÅ: Marerittvelten som knuste sykkeldrømmen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.