Over 50 deltakere fra hele Norge deltok, der det ble konkurrert både i lag og individuelt. Det er Eidsvoll FIL som arrangerer Eidsvolltreffen.

Eidsvoll vant lagspill for damer lørdag, med Grete Irene Eriksen og Borghild Hansen på laget. Eriksen spilte seg inn til 2. plass i den individuelle klassen på søndag, mens Hansen landet på 5. plass.

Steinar Fredheim fra Eidsvoll spilte seg inn til en 8. plass i den individuelle herreklassen.

Det neste stevnet i serien er Romerikstreffen, som arrangeres av Øvre Romerike handikapidrettslag. Dette stevnet går fra 22-23 april i Letohallen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.