Etter over halvspilt sesong hadde Eidsvold Turn ennå til gode å tape en kamp i årets 2. divisjon.Forrige uke omtalte VG at Turn faktisk var det eneste ubeseirede laget i serien på de fire øverste nivåene i hele Norge. Etter 15 seriekamper sto blåtrøyene med 12 seirer, tre uavgjort og ingen tap.

Den rekka måtte Turn se ryke i mandagens borteoppgjør mot Strømsgodset 2. Turn havnet to mål bak etter scoringer av Johan Hove og Sebastian Pedersen, og med en drøy halvtime å hente seg inn klarte Turn aldri å score flere enn Stian Teksums redusering i 73. minutt.

Tross årets første serietap har eidsvollingene likevel fire poengs luke ned til opprykksrivalen Kvik Halden. Dermed er tonen satt for helgens kamp på Myhrer, hvor disse to øverste lagene barker sammen om viktige poeng.

LES OGSÅ: Stemningsrapport fra Eidsvold Turn cup

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.