Store deler av den europeiske ponnieliten har i påsken deltatt i vårens største stevner i Belgia. Nannestadsokningen Andrea Bech fikk sin internasjonale debut på det høyeste ponninivået under konkurransene i Lier og Azelhof Arena. Andrea forteller om en svært positiv erfaring.

- VELDIG FORNØYD

– Jeg er veldig fornøyd med stabile runder og flere gode plasseringer. Vi har vært et flott norsk team i Belgia, og fått matching mot internasjonale toppryttere. Morsomt da at vi også henger med i det øvre sjiktet, sier Andrea.

Bech og BB Elle Birken ble beste norske i hovedkonkurransen Grand Prix CSIP på søndag. Etter jump-off ble hun premiert som nummer åtte av 50 startende.

Andrea ble også premiert som nummer fem og beste norske etter jump-off i CSIP 1,10 med BB Ballynoe Fear Bui lørdag ettermiddag.

FEILFRI RUNDE

I lørdagens CSIP 1,20 red Andrea og BB Elle Birken inn til plassering som nummer 20 etter en feilfri runde, og nest best av de norske deltakerne.

LES OGSÅ: Fire gull og to bronse til Andrea Bech 

LES OGSÅ: På dette nye tilbudet trener barna mest for å ha det gøy

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.