Andrea Bech fra Nannestad hoppet inn til andreplass i sesongåpningen av verdenscupen i sprangridning for ponniryttere. Som den ene av to ryttere som hoppet feilfritt innenfor tidsrammen måtte hun ut i omhopping. Der gikk siste hinder i bakken.

– Jeg er veldig fornøyd med både grunnomgangen og omhoppingen, selv om det var litt kjipt å rive siste hinder, sier Bech til Hestesport.

Hun forteller at samarbeidet med ponnien Elle Birken blir sterkere.

– Han er halvt fullblods, og ble avlet for å bli en hest. Siden han ikke ble stor nok går han ponniklasser istedenfor. Jeg har hatt han i underkant av ett år, og trives veldig godt med han. Vi blir bedre kjent for hver dag som går, og har utviklet et godt samarbeid, forteller Andrea.

Martine Dyngeland fra Nannestad Hestesportklubb debuterte på femstjernersnivå i sprangridning for hest.

LES OGSÅ: Gardermo-regionen har toppryttere i alle disiplinene

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.