Issportklubben ansetter Brian Sutton som klubbkoordinator. Målet er at amerikaneren skal være på plass til neste sesong. På sin facebook-side opplyser styret at ansettelsen er viktig både på og av isen.

– Klubben skal være profesjonell og attraktiv for barn og unge. Ansettelsen gir klubben mulighet til å jobbe målrettet for å gi et aktivitetstilbud tilpasset alle klubbens medlemmer og gir mulighet for videre vekst og utvikling. Blant Brians primære arbeidsoppgaver vil være videreutvikling av klubbens trenere og et fokus på individuell spillerutvikling, skriver styret.

Ullensaker issportklubb har opplevd en rivende utvikling etter at Jessheim is- og flerbrukshall ble åpnet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.