Håndballspilleren Harberg, som fyller 18 år denne lørdagen, kommer fra Gullverket og spilte for Eidsvold Turn fram til hun var 15 år. De siste sesongene har hun spilt for Nit/Hak, hvor hun forrige helg var med på å vinne serien for landets beste 18-årslag. Gjennom hospitering med samarbeidsklubben Oppsal har Harberg allerede debutert og spilt flere kamper på aller øverste nivå i norsk håndball. Venstrehendte og skuddsterke Harberg har nå som mål å etablere seg på juniorlandslaget og i Oppsal-troppen.

Nordre Eidsvoll ILs hovedstyre innstilte Arild Tenold til innsatspokalen. Han har som trener vært engasjert i fotballgruppene til både ETF og NEIL, samt trener og ansvarlig for resten av trenerteamet i ski- og aktivitetsgruppa i NEIL, først innenfor ski og senere friidrett.

– Arild har gjort en fantastisk innsats for idretten i hele Eidsvoll, ikke kun for NEIL. I sin aktive periode har han spilt fotball og bordtennis for NEIL, men det er hans innsats for barn og unge som trener, leder og inspirator vi ønsker at han skal bli hedret, melder klubben.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.