Med drøyt 20 minutter igjen av mandagens kamp mot Kristiansund fikk Aron Dønnum sin debut i eliteserien for Vålerenga.

Eidsvollingen ble kastet inn på stillingen 1-1, og fikk vist seg fram med flere tekniske detaljer og offensive initiativ.

Kampen endte 1-1.

Den tidligere Eidsvold IF og Eidsvold Turn-spilleren meldte overgang til Vålerenga-systemet i 2012 og skrev proffkontrakt med A-laget i forkant av inneværende sesong.

Ifølge Vålerengas nettsider skal imponerende innsats på treninger ligge bak tilliten fra trener Ronny Deila. 

Tidligere i sesongen imponerte Dønnum for Vålerengas rekruttlag, hvor han var avgjørende i begge ender av banen

LES OGSÅ: Lokalt talent avbryter kontrakten med Ull/Kisa

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.