Aron har i flere år spilt for Vålerenga på guttelag, juniorlag og på rekruttlag. Han signerte i 2012.
Nå tar han steget opp fra rekruttlaget og blir a-lagsspiller for 2017.
Det var to unge spillere som skrev under en proffkontrakt med Vålerenga. I tillegg til Aron skrev også Madhusan Sandrakumar under for eliteserieklubben.
- Vi har hatt en god sesong med rekruttlaget i 2. divisjon og med juniorlaget. Neste år blir det et mål å etablere seg på A-laget, sier Aron til VIF-fotball.no.
- Jeg er en teknisk spiller som liker å ha ballen i beina, svarer Aron når han skal beskrive seg selv som spiller.
- Hva med å ha Ronny Deila som trener?
- Han virker som en veldig ålreit fyr og en god trener. Så framover blir det mye hard trening og sikkert mye moro, sier Aron til Vålerenga.
 I videoen under ser vi Aron i aksjon mot Bodo/Glimt 11. august i år.

Video: Steinar Pedersen © 2016

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.