• RØRT. Torbjørn Sæther ble overrasket og rørt da han ble utnevnt til æresmedlem i Eidsvold Turn.

Torbjørn Sæther ble utnevnt til æresmedlem på skøytegruppas årsmøte, mens Arvid Karlsen har stilt seg til disposisjon for fotballgruppa og ble hedret på denne gruppas årsmøte.

Torbjørn Sæther har vært aktiv skøyteløper siden 1963 og er det fortsatt. Han har vært trener, styremedlem og sørget for is på banen på Myhrer i mange år. Han er langløpsentusiast og har sørget for løp både på Myhrer og på flere tjern i Eidsvoll. En frivillig som alltid er der og bidrar. Han er alltid med når ETF skøyter arrangerer. Han er også overdommer med mange oppgaver i NM og norgescup. ETF Allianses leder, Vidar Nyland, overrakte medalje og blomster.

BILLETTØREN

Arvid Karlsen er ansiktet publikum har møtt gjennom en årrekke når de har ankommet Myhrer stadion på sommerstid. Han har stått i billettluka så lenge noen kan huske. Han har også hatt diverse verv som oppmann, trener, materialforvalter og innkjøpsansvarlig i løpet av sitt 50 år lange engasjement i foreningen.

Det var Odd Arne Kvam som på vegne av hovedforeningen i Eidsvold Turn overrakte prisen til Arvid Karlsen.

Arvid Karlsen ble også hedret av Akershus Fotballkrets på årsmøtet til Eidsvold Turn Fotball. Johan Jørstad overrakte Akershus Fotballkrets’ æresmedlemmers pris. Fra før er Karlsen tildelt veteranprisen i ETF fotball i 2014 og han fikk i 2016 hedersprisen av fotballgruppa.

TO AV FOTFOLKET

– Eidsvold Turn har ved disse æresmedlemsutnevnelsene virkelig hedret to av sine viktigste medlemmer blant fotfolket, de som alltid er der og stiller opp, sa Eidsvold Turn Allianses leder, Vidar Nyland, om utnevnelsen av de to. Nyland er selv et av æresmedlemmene i klubben.

OVERRASKENDE

Utnevnelsen kom overraskende på begge mottakerne. Vidar Nyland sa på skøytegruppas årsmøte at det vanligvis er de som går ut av et styre som får blomster, men at han denne gang ville hedre en «som alltid er der og aldri går ut og dermed ikke får blomster». Etter blomsteroverrekkelsen kom det også æresmedlemsmedalje og en rørt Torbjørn Sæther la ikke skjul på at han var overrasket, men satte veldig pris på å bli satt pris på.

Torbjørn ble i fjor høst hedret med hedersprisen «Årets overdommer» på skøyteforbundets samling for overdommere.

Eidsvold Turn har gjennom tidene utnevnt totalt 24 æresmedlemmer. Ni av dem er gått bort. Det betyr at Torbjørn Sæther og Arvid Karlsen er æresmedlem nummer 14 og 15 blant dem som lever i dag.

LES OGSÅ: Flere lokale fikk heder av fotballkretsen da Jørstad ble æresmedlem

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.