Lokomotiv Oslo kom til Eidsvoll med en god porsjon selvtillit i bagasjen. Før møtet med Eidsvold Turn hadde Oslo-laget sluppet inn kun ett mål på sine fem siste kamper. Hjemmelaget spilte sin tredje kamp i løpet av ei uke, men gikk like fullt ut i hundre. Lokomotiv Oslo sto tilsynelatende igjen på perrongen, og Turns Jonatan Teigland sendte hjemmelaget i ledelsen etter bare fire minutter. Før kvarteret var spilt doblet samme mann til 2–0.

– BURDE GJORT HAT-TRICK

Den første scoringen var av det enkle slaget.

– Det var en typisk «tap-in» hvor jeg var på rett sted til rett tid, sier tomålsscorer Teigland, som ble servert av Thierry Dabove.

På den andre scoringen vippet Stian Teksum ballen til Teigland, som lobbet elegant over keeper. Før kvarteret var gått havnet Teigland alene mot keeper, men sistnevnte kom seirende ut av duellen.

– Jeg burde satt den. Der skulle det ha vært hat trick. Situasjonen var veldig lik en jeg hadde mot Stabæk 2 i forrige bortekamp. Der skjøt jeg kanskje for tidlig, mens her var jeg litt sein på avtrekkeren, sier Teigland.

– Jeg er fornøyd med at vi tar tre poeng, det er jo det viktigste. Likevel er vi litt for mye opp og ned i prestasjonene, noe som kanskje også gjenspeiler litt av vårsesongen. Vi har vært gode mot de gode lagene, men dårlige mot de litt dårligere lagene, sier Teigland.

GOD BREDDE

Da Jon Erik Økland dunket inn 3–0 etter en lekker skuddfinte var kampen i realiteten kjørt. Kampuret viste knappe tjue minutter og utover i kampen sank både tempoet og nivået.

– Vi har bra kontroll til pause. Etter hvert blir det litt mer «Hawaii-fotball», sier Jon Erik Økland som innrømmer at tre kamper på ei uke merkes.

Han mener Turn gjennomførte en god kamp tross alt, og påpeker at de har god bredde i laget.

– Vi har flere spillere på benken som kan komme inn å gjøre det bra, sier kapteinen.

Blant innbytterne var keeper Lars Emil Stormo, som med det fikk sin debut for Turns A-lag. Etter kun få minutter på banen presenterte Stormo seg da bortelaget ble tildelt straffespark. Debutanten kastet seg til riktig side og fikk stoppet skuddet. Dessverre for Stormo og Turn ble returen satt i mål. Det hjalp ikke bortelaget stort, all den tid Johan Kolbjørnsrud plasserte inn 4–0 kort tid før reduseringen.

Siste Turn-kamp før ferien er hjemme mot Valdres førstkommende søndag.

KAMPFAKTA

Eidsvold Turn – Lokomotiv Oslo 4–1 (3–0)

Norsk Tipping-ligaen avd. 2

Eidsvoll kunstgress, 126 tilskuere 

Dommer: Johan William Grundt, Eidskog Fotball

MÅL:

1–0 4. min.: Jonatan Teigland

2–0 13. min.: Jonatan Teigland

3–0 19. min.: Jon Erik Økland

4–0 83. min.: Johan Kolbjørnsrud

4–1 87. min.: Nils Olav Smestad 

Gule kort: Jonatan Teigland, ETF. Ole Johan Skrede, Nils Olav Smestad, Lokomotiv Oslo

Lag Turn: Peter Rusina – Robin Edvarsen, Henrik Ulseth, Andre Trandum Nordlie, Johan Kolbjørnsrud–Kristoffer Trandum Nordlie, Jon Erik Økland–Thierry Dabove, Jonatan Teigland, Stian Teksum–Piotr Gawecki

Benyttede reserver: Joakim Madsen, Markus Stensby, Eiven Solberg, Johannes Kvebæk, Lars Emil Stormo

LES OGSÅ: Kløfta-keeperen stengte buret i vårsesongen

LES OGSÅ: Eidsvold Turn slo serielederen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.