Ull/Kisa hadde allerede et tøft utgangspunkt da de dro til Grimstad med fire strake tap i bagasjen, og syv tap på de siste ni etter at de innledningsvis ledet 1. divisjon.

I søndagens bortekamp mot Jerv tok det kun 30 sekunder før Ull/Kisas utfordringer ble enda verre.

Ull/Kisa tok avspark og startet kampen med å slå langt mot sin venstreside. Jerv kontret på Kisas høyreside, og Andreas Hagen dro seg inn til hjørnet av 16-meteren og curlet ballen i lengst hjørne bak keeper Stefan Hagerup.

Den første halvtimen var Kisa mer med på notene, men uten å skape sjanser. Etter 28 minutter økte Jerv ledelsen på en av sine få muligheter. En ball ble tredd gjennom Kisas forsvarsrekke, og fra høyre kom Ulrik Berglann og bredsidet ballen lavt i lengste hjørne.  

ENDTE MÅLTØRKEN

I 38. minutt skapte Andreas Aalbu fornyet spenning samtidig som han satte en stopper for måltørken sin. Spydspissen hadde ikke scoret siden andre serierunde, men var klinisk da han plukket opp en ball som lå løs i feltet etter en corner. Fra rundt straffemerket vendte han om og banket ballen lavt til høyre i målet.

Jerv tok kommandoen i den andre omgangen, og i 51. minutt tok de tomålsledelsen tilbake. Innbytter Tobias Collett var først på et lavt innlegg fra venstre og brukte utsiden av foten til å flikke ballen videre i nettet på første berøring.

Tre minutter senere ble vondt til verre for Kisa. Berglann scoret sitt andre da han klinket ballen i mål via tverrliggeren.

PRESIS KONTRING

I 63. minutt kjempet Kisa seg tilbake i kampen da de kontret med mange mann. Venstreback Vetle Dragsnes slo et lavt innlegg, og inne foran mål kom Niklas Sandberg og bredsidet inn kampens sjette mål.

Målet fikk fart på Kisa. Etter flere cornere på rappen var Nikolas Walstad nære ny redusering, men stopperen klarte verken med hodet eller beina å få ballen forbi veggen av spillere foran streken.

STYGGE SIFRE

Hjemmelaget var langt mer effektive da de var frampå. Kvarteret før slutt lagde Erixon Danso 5-2 da han banket ballen opp i nærmeste kryss fra 17 meter.

Fem minutter før slutt ble det enda styggere sifre for Kisa. Nils Petter Andersen fikk gå opp upresset på et hjørnespark og headet inn sluttresultatet 6-2.

Ull/Kisa tar nå sommerpause på 11. plass i 1. divisjon. Første kamp av høstsesongen spilles 23. juli hjemme mot Elverum.

KAMPFAKTA

Jerv - Ull/Kisa 6-2 (2-1)

Levermyr stadion, 1407 tilskuere

MÅL

1-0. 1. min.: Andreas Hagen

2-0. 28. min.: Ulrik Berglann

2-1. 38. min.: Andreas Aalbu

3-1. 52. min.: Tobias Collett

4-1. 55. min.: Ulrik Berglann

4-2. 63. min.: Niklas Sandberg

5-2. 75. min.: Erixon Danso

6-2. 80. min.: Nils Petter Andersen

Dommer: Torkjell Jonsson Trædal, Årvoll IL

Ull/Kisa (4-5-1): Stefan Hagerup - Karsten Rognerud, Emmanuel Troudart, Nikolas Walstad, Vetle Dragsnes - Kristoffer Ødemarksbakken (Sverre Martin Torp fra 46.), Ole Kristian Langås (Ole Andreas Nesset fra 74.), Christian Aas, Niklas Sandberg, Nicolay Solberg - Andreas Aalbu

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.