Nannestad har flere enn bare Martine Myhrer Dyngeland som hevder seg på sprangbanen. I helgen viste Andrea Bech at hun blir å regne med også i juniorklassen da hun vant den største klassen for juniorene under Drammen Spring Tour.

Bech var i fjor en av de beste ponnirytterne i Norge. Hun vant blant annet nordisk mesterskap både i lag og individuelt. 15-åringen kunne ha valgt å fortsette med ponni i to år til, men i høst bestemte hun seg for å ta steget fra ponni til stor hest. I helgen viste hun at hun blir å regne med også i juniorklassene da hun vant juniorenes Grand Prix med hinderhøyde opptil 1,40 m.

Ingen klarte den krevende banen feilfritt i grunnomgangen. Dermed ble det omhopping mellom de to som hadde ett riv for å avgjøre hvem som var best. I omhoppingene klinket Andrea til og var hele seks sekunder foran Rose Skei som også pådro seg to riv. Andrea og hennes Nancy fikk en feilfri runde.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.