Bendik Austad fra Ull/Kisa innebandy ble under forrige ukes årsmøte i hovedlaget hedret med Oddvar Jensens idrettspris for 2017.

I bakgrunnen for nominasjonen står det at «Bendik representerer Ull/Kisa på en særdeles god måte. Han etterlever innebandyens kjerneverdier, Glede, Mestring og Kameratskap til fulle. Han er glad i idrett og har tidligere, over flere år, kombinert innebandy med fotball. Bendik er i dag en dedikert utøver av innebandy. I 2016 var han også med på uttak til U19-landslaget i innebandy. Han har i ung alder etablert seg som et fast tilskudd på Ull/Kisa Innebandys A-lag og er en av våre viktige utøvere i satsingen Eliteserien 2020».

Med prisen følger et diplom og et stipend på 5000 kroner.

I fjor ble prisen vunnet av håndballtalentet Julie Granum. I årene før har den blitt vunnet av friidrettsutøveren Markus Einan og fotballspillerne Jonas Fjeldberg, Markus Stensby og Simen Kind Mikalsen.

LES OGSÅ: - Jeg skal bli verdens beste innebandyspiller

LES OGSÅ: 13-åringene i Ull/Kisa innebandy vant finalen i regionscupen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.