– Alle sammen er hederskarer som fortjener æresmedlemsskap i Feiring IL, sier Even Anders Tosterud, leder av klubben.

Han delte ut æresbevisene under årsmøtet søndag, der hver av de fire ble tildelt et maleri av Stig Andresen.

Alle fire er livslange medlemmer av Feiring IL. Bjarne Lilleengen rundet nylig 90 år. Han er opptatt av idrett og særlig sykkel. Han har vært leder av idrettslaget i to år og leder av sykkelgruppa i hele 15 år. Han stilte opp med premiesamlingen til Lilleengen-familien da Feiring IL ønsket å ha den utstilt i Totens Sparebank sine lokaler i Feiring. Samlingen er nå utstilt på Coop Marked Feiringtunet.

Børre Brodshaug har løpt utallige maraton, stafetter og andre løp for klubben. Han kan blant annet notere seg for samtlige Fjellmaraton, maraton i Tromsø og på Svalbard og en lang rekke UKI-karuseller.

Per Fagerli og Jørn Brodshaug har sykkel som hovedinteresse. De har begge syklet samtlige Mjøsa rundt – i alt 42 ganger, og er også påmeldt til årets ritt 4. juni. De har også deltatt i Styrkeprøven og flere andre ritt.

LES OGSÅ: Ber kommunen om midler til kunstgressbane

LES OGSÅ: Innsatsmedalje til Kjell Disenbroen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.