Damelaget til Eidsvold Turn gikk seirende ut av forrige seriekamp, og kunne ta med seg sine første tre poeng så langt i sesongen. Torsdag ble det nok et tap.

GOD SOMMER

Damene startet altså høstsesongen på best tenkelig måte, etter kun tap i vårsesongen. Jentene klarte også å ta med seg et sølv fra B-sluttspillet i Norway Cup, noe som var en god oppkjøring for sesongstart.

- Vi har hatt en god sommer, og opplevelsen på Norway Cup tok vi med oss inn i forrige kamp, og det bar frukter, sa Turns kaptein Jorunn Waaler.

Hun forteller at de har jobbet en del med å finne tilbake til gamle takter.

- Vi spilte veldig bra i fjor, og dit vil vi nå også. Vi møter så klart bedre motstand, og får ikke alltid spilt vårt spill. Det klarte vi derimot på Norway Cup, og vi fikk motivasjon av å se at vi fortsatt kan.

LUR SPISS

Allerede etter fire minutters spil kunne Skeid gå opp i ledelsen. Turns keeper måtte gi retur og Skeid-spilleren kunne enkelt sette inn det første målet. Men det stoppet ikke der. Til pause ledet laget fra Oslo 4-0, og damene til Eidsvold Turn slet med Skeids spiss.

- De hadde en lur spiss, som vi slet med. Hun var rask, og ble stadig spilt gjennom mellom vår midtstopper og back. Heldigvis bet vi mer fra oss i 2. omgang, sa Waaler.

TRØSTEMÅL

Og det hadde hun helt rett i. Rakrygget entret damene banen til 2. omgang, med fire mål i sekken. Etter fem minutter spilt av 2. omgang setter kapteinen ballen i mål.

- Det var et godt forarbeid av spissen vår, Silje, som førte til at keeperen deres måtte gi retur. Da var jeg på rett sted til rett tid, og kunne sette den i nota, sa kapteinen.

Etter denne scoringen sto kampen å vippet litt. Turn spilte delvis god fotball, og klarte å komme seg ofte på bortelaget banehavdel. Men det stoppet liksom litt ved 16-meteren, og Turn klarte ikke å true Skeid noe særlig. Bortelaget var derimot mer kontante, og vant 2. omgangen 2-1. De kunne reise hjem med en 6-1 seier og tre poeng.

SPILLE PÅ BLÅ

- Vi har fortsatt en del å jobbe med, selv om vi tidvis viser hva vi er gode for. Vi spiller oss til sjanser, men vi klarer ikke alltid å benytte oss av de, sa Waaler.

Eidsvold Turn ligger nederst på tabellen, og møter nabo Borgen til et skikkelig lokaloppgjør neste uke.

LES OGSÅ: Eidsvold Turns jenter tok sølv i B-sluttspillet

KAMPFAKTA

3. divisjon kvinner.

Eidsvold Turn - Skeid 1-6 (0-4).

Eidsvollhallen kunstgress.

Tilskuere: 50.

Dommer: Stein Arne Windju (Hauerseter).

Mål: 0-1 (4), 0-2 (10), 0-3 (18), 0-4 (28), 1-4 Jorunn Waaler (50), 1-5 (56), 1-6 (85).

Lag Eidsvold Turn: Stine Kilde Krosnæs, Helga Rødtang, Ida Synnøve Andersen, Thea Brynestad Wolden, Susann Lien, Frida Kristengård, Hedda Granli, Charlotte Elfstedt, Frøydis Waaler, Kristine Finneide, Jorunn Waaler, Madelen Stenberg, Silje Trandum Otten, Stine Strand Svendsen og Tina Johansen.

LES OGSÅ: Årets første seier for Turn-damene

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.