Ull/Kisa fotball har denne sesongoppkjøringen hatt tre polske spillere på prøvespill. Trener Vegard Skogheim mente alle tre klarte seg bra da de spilte for Kisa i treningskampen borte mot Lillestrøm. Nå er det klart at verken angriper Bartosz Gielazyn eller stopperne Sebastian Olczak og Michael Pawlick fortsetter i Jessheim-klubben.

Heller ikke den fjerde prøvespilleren fra Lillestrøm-kampen, Jonathan Storvik Dixon, er aktuell for videre spill i Kisa. Midtbanespilleren har signert for Kvik-Halden.

Nye på prøve

Kisa har 17 mann på kontrakt og fortsetter jakten på forsterkninger. I 0-2 tapet mot KFUM sist helg hadde Kisa to nye fjes på banen. Nigerianske Odion Obadin Anthony er forsvarer og Vetle Dragsnes (tidligere Strømmen) spiller på midtbanen. En endelig avklaring rundt disse spillerne er foreløpig ikke kjent. Kisa skal lørdag møte Strømmen til årets første treningskamp på Jessheim stadion.

Klubben forventer at flere prøvespillere slipper til i dette oppgjøret. Angriper Mattis Nerheim er utilgjengelig, ellers kan lagledelsen benytte alle de 16 andre spillerne på kontrakt.

LES OGSÅ: - Alle tror Hauerseter skal slite nå som «Titt» er borte

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.