Sindre Buraas uttalte nylig til EUB at han var i tvil om han skulle forsette karrieren som langdistanseløper. Nå er valget tatt. Buraas sier til TV2 at han heller skal satse på sykling.

FLERE GRUNNER

- Nå legger jeg piggskoene på hylla. Det blir ikke noe mer baneløp, sier Buraas til tv2.no.

Manglende motivasjon, trenersituasjon, økonomi og belastning på kroppen er alle årsaker til at han nå gir seg med løpinga. Hurdølingen som har tidenes nest raskeste 5000 meter i norsk og nordisk historie har inngått en avtale med Lillehammer Cykleklubb. Han gir seg selv et par år på å se om han kan nå sykkelferdighetene som kreves for å konkurrere på toppnivå. Med sitt grunnlag og oksygenopptak satser han først og fremst på å bli en god klatrer i motbakkene.

NASJONALE RITT

- Det vil være dumt å gå hardt ut å si at jeg skal gjøre det veldig bra. I første omgang skal jeg sykle Norgescup, og nasjonale ritt. Så får jeg forhåpentligvis sjansen til å delta i noen av de største norske rittene, sier Buraas.

LES OGSÅ: Hurdal IL blir proffere

LES OGSÅ: Marte Sofie har vokst opp like ved årets NM-løype og koste seg i sporet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.